Da li će se Partizan ogrešiti o svog heroja sa ''Marakane''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.06.2019.
14:59
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

I dalje ništa od najava i obećanja, rastanak se primakao?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Posle trijumfa Partizana u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde na ''Marakani'' (1:0), iz Humske su stizale poruke da će strelcu gola odluke Bojanu Ostojiću biti ponuđen novi ugovor, a trener Milošević se čudio zbog čega je iskusnom štoperu pre utakmice uručen uramljeni dres u znak oproštaja, kada on i dalje računa na njega.

Ostojić se juče pojavio na prozivci, na početku priprema za novu sezonu, ali ugovor mu ističe na kraju ovog meseca i kako vreme prolazi, sve je izvesnije da se njegova saradnja sa crno-belima privodi kraju i da mu pomenuti uramljeni dres nije slučajno uručen.

U prilog tome i današnja informacija ''Telegrafa'', po kojoj je navodno uprava Partizana promenila ono što je odmah posle finala Kupa usmeno ponudila Ostojiću i da su aktuelni finansijski uslovi koji mu se sada nude - skromniji i u odnosu na prvobitnu ponudu, ali i u odnosu na uslove koje je do sada imao u Humskoj.

Zašto li nas ovo ne iznenađuje? Odgovor je možda već dao i sam Ostojić posle pobede u finalu Kupa:

''Šanse da ostanem su 50/50, ja hoću - oni neće ...'', rekao je Ostojić, malo u šali, ali izgleda više u zbilji.

Još uvek nije prelomio, a da je odlazak iz Partizana sve izvesniji, bez obzira na drugačije želje i Ostojića i trenera Miloševića, svedoči i vest da su na adresu štopera crno-belih stigle i ponude iz inostranstva.

''Istina je da imam nekoliko ponuda, ali ne bih da otkrivam imena. Shvatite me'', odgovorio je Ostojić novinaima ''Telegrafa''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 16.06.2019
21:45

Ispada da se njegova citava karijera veze za jednu utakmicu i jedan gol, sto je u cjelini gledano neobjektivno. Bilo je tu vise losiih nego dobrih stvari, sustina je da Partizanu nije potreban igrac tih godina i na tako odgovornom mjestu. Vjerojatno ce sa ove pozicije pronaci neki angazman, hvala mu i SRETNO.

avatar
Zakarije Suraka
Sunday, 16.06.2019
17:11

I tad sam rekao da je samo cetvrti stoper. Sad da da molimo boga da celavi i Dinga budu zdravi.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 16.06.2019
15:39

Ja sam vam tada odmah napisao da je bio ozbiljan i da je to naravno zbilja.

avatar
RealanNis
Sunday, 16.06.2019
15:29

Ja bih mu se ipak zahvalio i potrazio nekoga drugog za tu poziciju. Bio je heroj na derbiju, odigrao ok jos par utakmica, ali svi odlicno znamo koliko je kiksova imao tokom sezone. Ima 35 godina, trazi platu od preko 100 000eura po sezoni, a da li vredi toliko? Ili pak samo zauzima mesto nekome mladjem ko bi mogao da pruzi Partizanu par godina dobre igre i donese neki profit?

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 16.06.2019
17:11

Nije istina ovo sto pricas, prvo on ima platu od 4000€ mesecno, a kao drugo vec ste doveli dva stopera Dingu i onog crnogorca, tako da Ostojic verovatno odlazi.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 16.06.2019
22:50

Videcemo, ne mora da znaci. Ako se prodaju Pavlvovic i Markovic kako bi se finansijki zatvorila naredna sezona, opet nam uz Dingu, Vujacica i Miletica fali cetvrti stoper.