Da li će Partizan ispuniti ovu Pavlovićevu želju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prethodnih dana, medljske najave su išle u nekom drugom pravcu...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Sećate li se one zimske Mirkovićeve prozivke u Partizanu, pre nepunih pet meseci, kada je prisutnim novinarima podeljen spisak igrača, a na spisku i - ''Kalaba''?

Mnogi su se u čudu pitali ko je taj, ''guglali'' da pronađu nešto o tom momku, a onda je Mirković otkrio da je u pitanju talentovani štoper Strahinja Pavlović, koga planira da vodi i u Tursku, na glavni deo priprema u za prolećni deo sezone.

Bio je to možda i najbolji potez bivšeg šefa struke crno-belih tokom nekoliko meseci svog mandata na klupi crno-belih, uz onaj početkom drugog dela sezone, kada je Pavlovića hrabro ''gurnuo u vatru'' na 159. večitom derbiju na ''Marakani''.

Pavlović je bio još hrabriji na terenu, odlično je obavio posao u tom meču i od tada se ustalio u startnoj postavi Partizana.

Danas, na kraju sezone, u medijima se uveliko najavljuje njegov, možda čak i rekordni transfer u inostranstvu, a u Humskoj se nadaju da bi mogli da inkasiraju oko šest miliona evra ukoliko bi do tog transfera došlo ovog leta.

Ipak, sam fudbaler ima neke druge planove u ovom trenutku.

Pre pet dana je postayo punoletan, proslavio i 18. rođendan i svoj prvi seniorski trofej sa Partizanom, trofej Kupa Srbije, posle čega je otkrio i svoju rođendansku želju.

''Poželeo sam da i sledeće godine osvajam trofeje s Partizanom. Voleo bih duplu krunu'', poručio je Pavlović, a prenosi današnji ''Žurnal''.

Može li klub iz Humske da mu tu želju i ispuni? Za početak, pametnim potezima u letnjem prelaznom roku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 30.05.2019
11:15

Ovako se ponasaju neodgovorni domacini...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
17:57

Samo u interesu duhovog prijatelja koji radi protiv Partizana već 4 i po godine da proda N.R.Miletića i S.Pavlovića i time razbije temelj ekipe, umesto da dovede igrače koji su slobodni, kvalitetni, domaći i još baš na tim pozicijama trebaju Partizanu: Momčilović, L.Marković, Škuletić, a lako bi mogli da završe i Vitasa.

avatar
Fikan
Wednesday, 29.05.2019
15:23

Nadam se iskreno da će biti bar malo pametni i da će umesto njega prodati Markovića.

avatar
Rajko Mitic
Wednesday, 29.05.2019
13:20

Samo mastaj decko

avatar
Damir111
Wednesday, 29.05.2019
16:36

Niko vam nije kriv sto kupujete strane igrace..idi kod Terze jebo te on i Vucko

avatar
Ovono
Wednesday, 29.05.2019
20:14

Mastao ili ne priseti se Leonardo, Djurdjevic i shvatices.Ciganska je tuga pregolema.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 29.05.2019
13:08

Samo potpuna budala bi prodala Pavlovica, a zadrzala Markovica u ekipi.

avatar
Čerek B.
Wednesday, 29.05.2019
13:44

Sa aspekta kvaliteta si u pravu ali sa aspekta finansija, uprava Partizana ipak gleda ka Pavloviću jer je Sveta bio povređen i sigurno ne mogu dobiti novac koji je bio u opticaju pre povrede. Marković je tehnički jači igrač od Pavlovića ali je Pavlović mnogo dominantniji.

avatar
Čerek B.
Friday, 31.05.2019
09:09

To stoji. Ja sam pisao o trenutnom momentu. Milsim da Partizan nije u situaciji da čeka (ni Zvezda nije) da Marković ponovo "proigra" i podigne cijenu ili da je vrati na nivo prije povrede. Problem je što u našoj ligi igrači poput Pavlovića , Markovića, Joveljića, Kokira, Terzića ne mogu dovoljno napredovati jer nemaju jake utakmice. Jović, Grujić, Milenković...su najbolji primjer . nakon odlaska iz Srpske lige, nekoliko puta su povećali svoju vrijednost ali i kvalitet.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 29.05.2019
14:17

I sa aspekta finansija sam u pravu, samo treba imati malo strpljenja.