Da li će OFK Beograd postati Zvezdina filijala i šta je istina o ''preuzimanju'' KK Crvena zvezda?

Autor: Beta Beta
petak 18.12.2020.
15:59
Izvor: Beta

Brojnih tema dotakao se danas Zvezdin generalni direktor.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Zvezdan Terzić se osvrnuo i na svoj bivši klub OFK Beograd, koji je postao amaterski klub koji nema struju na svom stadionu, koji je u lošem stanju.

"Pet godina nisam tamo kročio. Otišao sam ljut, zbog transparenata i natpisa. Još dve godine su igrali Super ligu. OFK zaslužuje da bude superligaš, ali ne može samo pozivanje na grb i tradiciju. Stadion je bio razvaljen i 1997. godine. Vodio sam ga 17 godina, bez dinara pomoći opštine, grada i države. Želimo da im pomognemo jednokratno, ali moraju da se konsoliduju", naveo je Terzić.

On je nagovestio da bi OFK Beograd mogao da postane Zvezdina filijala."Imam moralnu obavezu da im pomognem da ponovo budu pravi. Pre svega, pomažem im kao Zvezdan Terzić, a zatim i klub.

Možda Grafičar od juna nastavlja sam, a Zvezdi treba filijala. Ne živi se od istorije, tradicije i prazne priče. Klub su ljudi koji rade, vuku i donose energiju. Ako vidim da u klubu postoje 'struje', neću učestvovati u pomoći OFK Beogradu", naveo je Terzić.

Takođe, demnatovao je navode o preuzimanju košarkaškog kluba.

"Smatram da se ne treba mešati u ono što ne znate da radite. Ali, fudbalski klub Crvena zvezda je tu da pomogne svim klubovima, kako košarkaškom tako i ostalima iz Zvezdine porodice", dodao je Terzić.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 18.12.2020
23:40

Cccc... Koja kolicina foliraze, lazi, strasno! Pa ovo je dno dna... Gospodin sudski procesi su mi na stand by modu a ja se malo igram, malo vise slusam i tako. Beogradjani pored razvaljenog grada ne zasluzuju vise nego da Terzic opet uzme OFK Beograd! I to jos uz kritike, zaljenje i objasnjenje kako je on jadan vodio klub koji se raspada! Pa naravno kada si Kolarova, Ivanovica, Rakica i sijaset igraca prodao kao menadzerske igrace gde OFK nije dobio ninza prasak koliko je potrosio na pranje tih dresova.

avatar
Raky_b
Saturday, 19.12.2020
13:19

A i ovo preuzimanje KK CZ, kako da preuzme klub iz privatnog vlasnistva ???
Moze jedino da ga kupi, a ko ce da mu proda???
Nije ni Coki glup, taj zivi na drzavnoj jasli ceo zivo, sada na drugi nacin.

avatar
riquelme
Sunday, 20.12.2020
19:51

Ma mogu samo da mu daju pare da pojaca basket. Mislim ja sam protiv bilo cega od toga ali da se razumemo, Terza jeste magija (vidis ga u CG pa ga ne vidis kazu neko mnogo licio na njega, ide na skijanje u sred leta kada ga traze, dobro on slusa ali Ćokiju moze samo da čisti cipele ako ga lepo zamoli. Ovaj sluša a ovaj je igrač za sva vremena. Pretpostavljam da taj šta sve zna 3 vikiliksa je malo za ispisati i isprucati.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 18.12.2020
19:17

Dobro bi bilo da OFK Beograd bude nasa fiijala jer SK Velika Srbija i BSK su dva najslavnija Beogradska kluba bez obzira sto su im komunisti partizani romenili imenai grbove.

avatar
Raky_b
Saturday, 19.12.2020
13:16

Ajde odlucite se vec jednom....da li su vas osnovali studenti ili neko pre njih???
Ja glasam za UDBA-se

avatar
riquelme
Sunday, 20.12.2020
19:52

Sta covece da se odluci, botuje po provesiji pa ovde trenira. Vidis da bi prodao sve zivo za Terzu, SNS pa samim tim i Vazuru i ekipu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 20.12.2020
15:25

Ta partizanska UDBA nam je promenila ime i grb da nam satre istoriju ljepi.