Da li će Nikolić prilagoditi Grbiću stil igre Partizana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
15:53
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle utakmice protiv Malmea u petak u Humskoj, trener Partizana Marko Nikolić pohvalio je Petra Grbića na prikazanoj partiji, a na pripremama na Pohorju, fudbaler crno-belih objasnio je zbog čega prošle sezone nije igrao kako ume.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Petar Grbić je odličnom igrom protiv Malmea (3-3) nagovestio da bi u narednoj sezoni upravo on mogao da bude veliko pojačanje Partizana u napadačkim redovima.

Prošle sezone se isto to očekivalo od njega, ali ipak nije uspeo da se istakne u potpunosti, ali utisak je da polako njegov kvalitet dolazi do izražaja.

Posle pomenute utakmice sa Malmeom, trener Marko Nikolić je pomalo u šali rekao da je Grbić sada ''u problemu'' jer će i u narednom periodu morati da igra kao i protiv Šveđana, a nekoliko dana kasnije, na pripremama u Sloveniji, Grbić je objasnio u čemu je bio problem u proteklih godinu dana.

''Kad ne igraš, ne može da ti prija, bilo to u Partizanu ili Real Madridu. Na kraju sezone razgovarao sam sa šefom i pitao me je da li sam spreman da zaboravim prethodnu godinu i da se u novoj sezoni pojavim sa očišćenom glavom. 

Dobio sam šansu za novi početak i zasad sam zadovoljan time kako ide. Bilo je dosta razloga za slabiju prethodnu sezonu, veliki sam i ja. Bio sam nespreman i to mi se više nikada neće ponoviti, a u drugom delu sezone smo imali stil igre koji mi nije odgovarao'',
izjavio je Grbić.

S obzirom na ovu poslednju opasku, postavlja se pitanje i da li će Nikolić prilagoditi Grbiću stil igre koji mu nije odgovarao u proteklom periodu, a prvu priliku da se ponovo istakne Grbić će imati već večeras od 18:45h, kada Partizan igra protiv austrijskog Šturma.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke