Da li će ''Marakana'' u nedelju biti krcata? ''Delije'' imaju najlepši razlog da dođu

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net

Da li se ovosezonska šampionska trka završava u nedelju?

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su tokom čitave sezone dominirali u domaćem šampionatu, a ukoliko u nedelju na svom stadionu savladaju i Mladost iz Lučana, odbraniće šampionski tron, tri kola pre kraja.

Utakmica se igra u nedelju od 18 časova, a ''overa'' titule dovoljan je razlog da navijači Crvene zvezde popune tribine stadiona ''Rajko Mitić''.

Zvezda se tim povodom danas oglasila na svom zvaničnom sajtu, uz poruku:

''Utakmica za šampionsku krunu više je nego dovoljan razlog da tribine Marakane budu što punije i da crveno-beli zajedno sa navijačima proslave 30. titulu. Zato fudbaleri pozivaju sve zvezdaše da dođu u što većem broju u nedelju od 18 sati i pruže im neophodnu podršku kao i uvek'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Klub iz Ljutice Bogdana je objavio i cene ulaznica za ovu utakmicu - Sever: 300 dinara, Istok: 400 dinara, Zapad: 500 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 03.05.2019
17:05

Šampionska trka je završena, Partizan je odavno šampion, a evo sad će, ljudi se sve zatrčali da vide nove zvezdine nameštaljke.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.05.2019
16:01

Nema razloga da u nedelju Marakana bude krcata jer pravi Zvezdasi se nece previse radovati ako Zvezda pobedi Mladost jer ta pobeda nama nije preko potrebna.