Da je više ovakvih dana...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.06.2015.
23:05
Izvor: Sportske.net

Složićete se, 17. jun je bio divan dan za sve one koji vole fudbal a Srbiju nose u srcu!

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Početak dana nije mogao biti bolji. Posle mnogo godina jedna utakmica fudbalske reprezentacije izazvala je ogromnu pažnju javnosti pa su bašte kafića i restorana širom Srbije bile pune onih koji su poranili da isprate Paunovićeve "Orliće" u polufinalu Svetskog prvenstva.

Onim što su do polufinala uradili momci su zadužili Srbiju i podigli je na noge a onda su nas još jednom sve zajedno obradovali i učinili da osetimo radost zbog pobede fudbalske reprezentacije!

Zapitajte se, kada ste se poslednji put radovali pobedi nacionalnog tima pre uspeha "Orlića" na Novom Zelandu?

Pisali smo već, "A" reprezentacija je pažnju celokupne javnosti imala davne 2010. godine kada smo zaista bili tim. Posle toga omladinci su nam omogućili da se osetimo ponosnim zbog titule koju su osvojili na EP u Litvaniji 2013. godine.

Da san o Srbiji kao bitnom fudbalskom faktoru u svetu potraje postarali su se mladi reprezentativci.

Izabranici Mladena Dodića bili su lišeni pomoći najboljih igrača koje Srbija ima u uzrastu do 21 godine ali su oni koji su izašli na megdan Nemcima pokazali da igra tim a ne pojedinci.

Složićete se da smo "ispustili" Nemce, nije nam ni prvi put, ali smo i pored remija posle utakmice mogli da kažemo "Bravo, momci, tako se igra fudbal".

Šta više da poželimo od onoga što smo danas imali prilike da iskusimo kada je reprezentativni fudbal u Srbiji u pitanju. Da poželimo da je više ovakvih dana, da članovi mlade i omladinske reprezentacije u budućnosti u "A" selekciji nastave da briljiraju i obraduju nas barem plasmanom na neko međunarodno takmičenje, za početak će biti dovoljno.

I još nešto, u subotu slede nove borbe "Orlića". Omladinci igraju za titulu, mladi za polufinale Evropskog prvenstva i vizu za Olimpijske igre u Riju! To znači da će Srbija u subotu ponovo biti na nogama, a ako Bog da slavlje bi moglo da traje tokom čitavog dana.

Napred "Orlići", svim srcem smo uz vas!!!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 18.06.2015
18:41

Promene na svim nivoima FSS,u reprezentaciji treba da igraju najbolji! Imamo mnogo talentovanih igraca u svim kategorijama,da bi oni izrasli u velike fudbalere trebaju im tereni,treneri i treba da igraju,ne da sede na klupi u nekom stranom klubu.

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 18.06.2015
13:11

Nije problem u tome, oni kad predju u seniore ima da igraju isto kao ovi, jer je problem negde drugde a ne u igrackom kadru... Mi uporno menjamo sastav a ne menjamo srz...

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 18.06.2015
12:39

Lepo je to sve. Samo je ocigledno gde su slabosti nasih strucnjaka u izboru i treningu nasih igraca vec u mladjim kategorijama u nasem fudbalu. FSS pod hitno mora da naruci sistem za treking igraca kako zna i ume. nNe moze igrac koji trci 30km na sat da stigne igraca koji trci 33km.nA mi u A reprezentaciji izgleda nemamo ni jednog brzog igraca u odbrani a onda se kao cudimo kad primimo gol iz kontre ili sa drugog stadiona.

avatar
England
Thursday, 18.06.2015
03:59

Golmani: V. Stojkovic, P. Rajkovic, Z. Zivkovic.nOdbrana: I. Obradovic, N. Antonov, M. Nastasic, N. Maksimovic, U. Spajic, S.Mitrovic, S. Rajkovic, U. Veljkovic, B. Ivanovic, N. Tomovic.nSredina: N. Matic, N. Gudelj, R. Petrovic, S. Milinkovic-Savic, L. Markovic, Z. Tosic, M. Gacinovic, F. Djuricic, A. Ljajic, F. Kostic, A. Zivkovic.nNapad: P. Skuletic, A. Mitrovic, F. Djordjevic.

avatar
Amar Zo
Thursday, 18.06.2015
00:16

Sreca, sreca , radost :D

avatar
djole_delija
Wednesday, 17.06.2015
23:23

uruciti zahvalnicu seniorima i reci im da u srbiji ima momaka koji oce da igraju fudbal za svoju drzavu a ne za bolje ugovore!

avatar
Wednesday, 17.06.2015
23:16