"Ćuretina" predjelo za Steauu (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.07.2015.
11:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana ugostiće večeras ekipu Jagodine u okviru drugog kola Superlige Srbije a više od snage rivala brine to da li će crno-beli uspeti da se fokusiraju na "Ćurane" kada znaju šta ih čeka naredne srede.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras će odigrati svoju četvrtu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni pošto na stadionu u Humskoj dočekuju ekipu Jagodine u okviru drugog kola domaćeg šampionata.

Prethodnih godina duel Partizana i Jagodine bivao je nazivan derbijem kola ali se čini da to ovoga puta nije slučaj, što zbog snage "Parnog Valjka", što zbog činjenice da Jagodina više nije tim kakav je bio prethodnih sezona.

Veći problem od rivala fudbalerima Partizana mogla bi da napravi činjenica da u podsvesti već imaju predstojeće gostovanje Steaui zbog čega će stručni štab crno-belih morati da odigra bitnu ulogu kako bi ekipu psihološki spremio za duel sa Jagodinom.

Trener Partizana Zoran Milinković najavio je da će crno-beli nastupiti u "kombinovanom" sastavu, dok je strateg Jagodine Miljojko Gošić zahtevao od svojih igrača da u Humskoj pokažu borbenost i malu dozu respekta za protivnika.

Podsećamo da je šampion Srbije u prvom kolu ubedljivo savladao Metalac rezultatom 4:0, dok je Jagodina na startu šampionata izgubila od Mladosti rezultatom 0:3. U prethodnoj sezoni crno-beli su tri puta tukli Jagodinu u prolećnom delu sezone ali su pod Đurđevim Brdom poraženi rezultatom 1:0.

Partizan - Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, Fabrisio, Petrović, Jevtović, Lukić, Ilić, A. Živković, Oumaru, Božinov

Jagodina - Đ. Nikolić, Milinković, Miladinović, Mijatović, Gašić, Filipović, U. Nikolić, Ivanović, Janković, Savković, Stoicev

Utakmica na stadionu u Humskoj počinje od 19 časova a direktan prenos obezbeđen je na trećem kanalu televizije "Arena Sport".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko k
Saturday, 25.07.2015
15:51

Bez ikakvog preterivanja i potcenjivanja Jagodine,Partizan bi danas mogao da napuni curane jer oni su naj losija ekipa u ligi otislo je sve sto je valjalo, od prosle sezone ostali su samo stoper gasic i filipovic.Partizan da igra sa kompletnom drugom postavom opet bi im uvalio 2-3 komada samo sam realan pozdrav

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
12:44

Dobro, sta je sa Lomicem, Medojevicem, Ivanicem i Markinjosem, alo, Humska?!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 25.07.2015
13:11

Verujem da ce doci bar jedan od njih u slucaju da udjemo u LS.

avatar
Srcko
Saturday, 25.07.2015
15:34

Nisam bio u situaciji da gledam revans sa Dilom, pa sam pogledao snimak juce. Svidja mi se kako je Abu ulazio u sanse, vidi se odmah sta su vezbali na treningu. Za nesto vise u Evropi pojacanja su neophodna! Levi bek, zadnji vezni, ofanzivni vezni. imam utisak da se ceka ime sledeceg protivnika bez obzira da li je za Ligu sampiona ili Evrope. Ali dok to cekaju vreme je i da produze ugovore. Stevanovic, Ninkovic, Brasanac, Lukic, Saponjic. Bojim se da nas ocekuje isto leto 2016. kao kad su otisli Markovic, Scepovic i Mitrovic. I Saponjicu i Abuu i Bozinovu ugovori isticu za dve god. Brasanac je najbitniji igrac, a mi nemamo drugog centralnog veznog, a nemamo ni zadnjeg. Brasanca mogu da odmene u prvenstvu ponekad Ilic i Babovic, ali to je otaljavanje. Pritom nam odlazi i Zile. tako da ako ne produze ugovore bicemo u velikim problemima, a o odbrani da i ne govorim.

avatar
bojanbokaradivojac
Saturday, 25.07.2015
14:12

Auu bree pa dali si ti realan.Pa da udjete u LS onda vam oni i netrebaju.Trebaju vam sad da prodjete ove Rumune mada pitanje je koliko bi vam i oni pomogli.Ne zato sto su losi vec zato sto je premalo vremena da se spreme i uigraju.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
13:33

Verujes Hahaha Kako da udjemo u LS, jedva cemo i ove proci...

avatar
baldekeita
Saturday, 25.07.2015
11:52

Bas me interesuje kako ce se pokazati golman Nikolic koji nas je zimus napustio.O njemu se pricalo kao o jednom od talentovanijih golman koji su prosli nasu skolu u poslednjoj deceniji.Napred Partizan!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
11:51

Samo Bogosavac umesto Petrovica i Ninkovic umesto Lukica ili Ilica (u slucaju da bude umesto Lukica, Ilic ide na MC-a) i moze da se igra! Miljojko Hahaha

avatar
bojanbokaradivojac
Saturday, 25.07.2015
14:13

A sta je sa Dzigijem kod svih trenera je vrlo malo igro ili decko jos nije sredio glavi ili sta vec.Ne kontam produzen mu je ugovor a igra ko neka baba na kasikicu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
14:58

P.S. Mislim da mali i jeste malo popravio ponasanje, ali takav karakter i mentalitet nije lako obuzdati jer je izuzetno plahovit i nepredvidiv- sa druge strane, nadam se da postoji dobar razlog zasto ne igra, jedan od njih je i njegova slabija defanziva i obavezna igra...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 25.07.2015
14:56

Nije se jos sredio u glavi, a nije mu jos uvek ni produzen ugovor...

avatar
Saturday, 25.07.2015
11:47

Napred Partizan!

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 25.07.2015
11:43

Puni boraniju :D