Ćurčić preporodio Dinamo - Evo kako je razbijen Napredak!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.03.2019.
13:30
Izvor: Sportske.net

Tačno je da je Napredak dosta slabiji nego jesenas, ali to ne menja utisak da Dinamo igra kao preporođen od dolaska Saše Ćurčića.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fantastičan potez napravio je Dragan Antić kada je tokom zime priključio Sašu Ćurčića stručnom štabu Dinama.

Ekipa u prva tri kola prolećnog dela sezone ima dva trijumfa i remi, a jučerašnji duel sa Napretkom potvrda je da Dinamo igra kao preporođen.

Vranjanci su u Surdulici slavili 4:0, a samo na osnovu hajlajtsa sa utakmice da se zaključiti da je moglo da bude i mnogo ubedljivije.

Ono što "upada u oči" jeste činjenica da u Dinamu vlada odlična atmosfera, igrači su posle prva tri gola trčali ka klupi u zagrljaj Saši Ćurčiću i ostalim članovima stručnog štaba.

Dinamo je i dalje poslednji na superligaškoj tabeli sa 17 osvojenih bodova, ali je nakon odličnog starta prolećnog dela sezone ponovo u igri za opstanak, pogotovu kada se uzme u obzir da će na kraju ligaškog dela šampionata bodovi biti podeljeni.

U sledećem kolu Dinamo gostuje Mačvi, još jednoj ekipi iz donje polovine tabele što znači da će Vranjanci imati šansu da eventualnom dobrom partijom "kljucnu" još koji bod na gostovanjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke