Ćurčić - Kako će izgledati susret sa Toletom posle svega?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
11:36
Izvor: Sportske.net

Posle sinoćnjeg uspeha u Portdaunu i plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo, naš selektor ističe sjajan karakter svojih igrača, prezadovoljan što nam se na kraju vratilo na najlepši način za sve ranije pehove, tokom kvalifikacija.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Preturili su naši ''Orlići'' mnogo toga preko svojih leđa u minulim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, svi se sećamo onog šokantnog gola Belgijanaca u Gornjem Milanovcu za 2:2, pa poraza u Peskari od pre nekoliko dana, kada smo od 2:0 stigli do 2:3 i velike neizvesnosti da li ćemo se domoći baraža.

Svemu tome treba dodati i brojne povrede sa kojima se suočavao selektor Radovan Ćurčić i iznuđena kadrovska rešenja, a na kraju je naišao i na negativne odgovore od strane selektora A reprezentacije Dika Advokata i čelnika FSS, kada je zatražio pomoć, kako bi nadoknadio odsustvo povređenih igrača. Kulminacija svega toga bila je upravo sinoć protiv Severne Irske u Portdaunu.

Nismo imali ni kompletnu klupu za rezerve, ali selektor je stoički sve podnosio, dok su oni igrači koji su mu preostali, pokazali hrabrost i karakter, izborili pobedu od 4-1 i na kraju se zasluženo raduju željenom uspehu - plasmanu u baraž.

Naravno, selektor ima razloga za veliko zadovoljstvo, ponosan je na svoje igrače i, što mu je takođe važno, svakoga može da pogleda u oči - i Tomislava Karadžića i Dika Advokata.

Biće zanimljivo videti i čuti šta oni sada imaju njemu da kažu. Da li osećaju potrebu da mu, osim čestitki, upute i izvinjenje zbog odbijanja da mu pruže podršku kad je njemu i njegovim igračima bila najvažnija.

Jasno je, međutim, da će i uoči baraža Advokatova biti poslednja. Ćurčić neće moći da izabere sve igrače koje bi poželeo, ali bez obzira na epilog tih mečeva, ''Orlići'' su već sada ostvarili veliki uspeh.














Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke