"Ćurani" savladali rumunski Petrolul

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.06.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Jagodine ostvarili su prvi trijumf u sklopu priprema na Zlatiboru. "Ćurani" su u utorak popodne savladali rumunski Petrolul.

Beta/SašaĐorđević/Dr
Beta/SašaĐorđević/Dr

Povezane vesti

Predvođeni novim trenerom Miljojkom Gošićem fudbaleri Jagodine odigrali su u utorak prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema na Zlatiboru.

Jagodinci su u prvoj od planiranih sedam pripremnih utakmica savladali rumunski Petrolul rezultatom 2:0 (1:0) golovima Šušnjara i Radovića.


Vodeći pogodak za Jagodinu postigao je Đorđe Šušnjar u 24. minutu udarcem sa bele tačke, dok je trijumf "Ćurana" potvrdio Radović deset minuta pre kraja meča.

Jagodina - Nikolić, Milinković, Filipović, Gašić, Baošić, Đekić, L. Cvetković, Ožegović, Antonijević, Savković, Šušnjar

Igrali su još - Tatić, Stamenković, Janković, Miladinović, Mijatović, Kuzmanović, Radović, Milošević, Stoicev, Mihailović, Bačanin, Jevtić.

Narednu kontrolnu utakmicu Jagodinci će odigrati na Tari već u četvrtak a protivnik će im biti ekipa čačanskog Borca. Početak utakmice zakazan je za 17 časova.

Drugi deo priprema na Zlatiboru fudbaleri Jagodine okončaće 10. jula pošto ih osam dana kasnije očekuje duel sa lučanskom Mladosti u okviru prvog kola domaće Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke