"Ćurani" poštedeli Kazahstance

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.02.2015.
11:50
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine odigrali su drugu kontrolnu utakmicu u sklopu završnih priprema za prolećni deo sezone a igra i rezultat u duelu sa kazahstanskim Žetisuom bili su mnogo bolji u odnosu na meč sa Pandurima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici odigrao je drugu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji.

Izabranici Sima Krunića savladali su kazahstansku ekipu Žetisu rezultatom 1:0 (1:0) iako su tokom čitavog meča bili superiorni i zaslužili da postignu bar tri, četiri gola.

JAGODINA
- Perić, Ilić, Mihajlović, Gašić, Cvetković I., Milinković, Mitošević, Đurić, Lepović, Jovančić i Arsenijević

Igrali još: Varjačić, Stamenković, Stoicev, Martinović, Markos, Živanović, Filipović, Arsić, Mijatović, Antonijević, Savković, Ivanović, Cvetković A.

Na samom startu Jagodinci su pokazali ko je kvalitatniji rival a pravo je čudo kako "Ćurani" posle pola časa igre nisu imali tri ili četiri gola prednosti usled šansi u kojima su se našli Vladimir Jovančić, Nemanja Arsenijević i Milan Đurić.

Jedini pogodak na meču pao je posle penala koji je opravdano dosuđen u 35. minutu kada je Jovančić oboren u šesnaestercu Žetisua.

Siguran izvođač nasjtrože kazne bio je Nemanja Arsenijević koji je tako postavio, ispostavilo se, konačan rezultat utakmice.

Simo Krunić je u nastavku meča promenio kompletnu postavu ali rezervni igrači nisu bili ništa uspešniji od svojih saigrača pošto su i oni poštedeli protivnika od rezultatske katastrofe.

Utakmicu je pratio predsednik FK Jagodina Goran Milanović koji je u Antaliju stigao neposredno pred utakmicu sa kazahstanskim Žetisuom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke