Čukin štoper posle nove pobede: "Na Zvezdu bez bele zastave"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.11.2017.
23:49
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Nakon treće uzastopne pobede u Super ligi Srbije fudbaleri Čukaričkog puni optimizma dočekuju utakmicu sa Crvenom zvezdom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda gostovao je u subotu ekipi kruševačkog Napretka i ostvario treću uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu.

Nakon pobeda nad direktnim rivalima u trci za mesto koje vodi u Evropu ekipa Nenada Lalatovića slavila je pod Bagdalom golovima Borisa Kopitovića i Petra Bojića.

Crnogorski defanzivac Boris Kopitović kazao je dan nakon utakmice da mu je mnogo drago zbog postignutog gola i ostvarene pobede, pogotovu zbog činjenice da se sve dogodilo na rođendan  predsednika kluba Dragana Obradovića.

"Mnogo mi je drago zbog pobede i što se desila na Galetov rođendan. Naravno zadovoljan sam i zbog gola, to mi je drugi u prvenstvenim utakmicama ove sezone i nadam se da će ih biti još", rekao je štoper Čukaričkog.

Kako je dodao, utakmica je odigrana na teškom terenu, ali Čukarički, prema njegovim rečima, sad izgleda kao prava, kompaktna ekipa, koja zna šta hoće protiv koga god da igra.

Narednu prvenstvenu utakmicu "Brđani" igraju na svom terenu protiv Crvene zvezde. Olakšavajuća okolnost za tim Nenada Lalatovića biće to što će cele nedelje moći da se priprema za utakmicu, dok rivala čeka put u Belorusiju i duel sa BATE Borisovim u Ligi Evrope.

"Imamo odličan tim, nećemo sigurno podići unapred belu zastavu pred taj susret", poručuje Kopitović sedam dana pred duel sa liderom prvenstva.

Posle sedamnaest odigranih utakmica u Super ligi Čukarički zauzima šesto mesto na tabeli sa 31 osvojenim bodom koliko imaju četvrtoplasirani Voždovac i petoplasirana Vojvodina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke