Čukarički - Za istoriju!

Autor: Beta Beta
utorak 07.04.2015.
14:24
Izvor: Beta

Posle velike prednosti koju su stekli u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Voždovca, fudbaleri Čukaričkog su stigli na prag istorijskog plasmana u finale Kupa. ''Brđani'' ne potcenjuju rivala, ali veruju da u sutrašnjem revanšu ovu veliku priliku neće pro

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da se njegova ekipa još nije plasirala u finale Kupa Srbije, ali da ima lepu šansu da ispiše istoriju tog kluba.

"Respektujemo Voždovac i pripremamo se, ne razmišljajući o prvoj utakmici. Za nas je rezultat i dalje 0:0", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Čukarički sutra gostuje protiv Voždovca u revanš meču polufinala Kupa Srbije. Ekipa s Banovog Brda posle prvog meča ima prednost od 2:0.

"U ovom trenutku ništa nije gotovo. Imamo veliki motiv i želju i svega smo svesni, ali 'ajde prvo da odradimo posao. Fudbal je nepredvidiv sport. Imamo jednu lepu šansu da, ukoliko uđemo u finale, ispišemo istoriju jednog novog kluba od pre tri godine iako Čukarički ima dugu tradiciju", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Milojević je naveo da se ekipe odlično poznaju i da bez obzira što ekipu sa Dušanovca od nedavno vodi novi trener nema promena u kvalitetu tima.

"Voždovac je kvalitetna ekipa sa dobrim pojedincima i ne zaslužuje mesto u prvenstvu na kom se nalazi. Kup, međutim, nema veze sa prvenstvom i šanse su nam jednake", rekao je trener Čukaričkog.

On je dodao da za sutrašnji meč može da računa na sve igrače, osim na Rajka Brežančića koji neće moći da igra zbog žutih kartona.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije izmedju Voždovca i čukarički igra se sutra od 16.30 na stadionu na Dušanovcu, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke