Čukarički napravio podvig, ali Krunić pravda svoje gostovanje RTS-u

Autor: Pavle Knežević
subota 20.04.2019.
19:46
Izvor: Sportske.net

Trener "brđana" otvorio dušu i više pričao o reakcijama na svoje gostovanje javnom servisu nego o velikom preokretu njegovih igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Čukarički je napravio veliki podvig pobedivši Crvenu zvezdu 3:2 u utakmici u kojoj je gubio 2:0, ali je trener Simo Krunić ipak imao druge prioritete na sastanku sa novinarima posle meča.

Konkretno, trener je bio gost RTS-a tokom Lige šampiona, ali je posle uzbudljivog duela Totenhema i Mančester sitija govorio o Fudbalskom savezu Srbije, njegovom predsedniku Slaviši Kokezi i drugima.

Posle toga je u jednim novinarima izašao komentar kako je trener promašio temu, na šta je Krunić vrlo opširno odgovorio i, ako nas pitate, opet promašio temu.

"Čestitam obema ekipama na velikoj utakmici, fer i korektnoj. Čestitao bih svojim igračima na neverovatnom podvigu, uspeli su da iznenade ovako veliku Zvezdu uz dozu sreće. Moj naklon njima. Ne bih komentarisao utakmicu i sad ću biti malo dosadan", rekao je Krunić, posle čega je usledio dugačak i malo nepovezan monolog.

Krunić je u njemu pomenuo da je prijatelj sa direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem, ali i Kokezom, kao i da je zahvalan Kokezi što ga je vratio fudbalu, kao i Novici Tončevu.

On se svima njima zahvalio, kao i predsedniku Čukaričkog Draganu Obradoviću, rekavši više puta da su ga oni vratili fudbalu. Tokom tog monologa je naglasio da je i na RTS-u i sada pričao šta je hteo i da uvek želi da pomene svoje prijatelje, a izvinio se i onima koje nije pomenuo.

"Hvala ti, Slaviša, hvala ti, Terza, hvala ti, Gale, Matijaševiću. Oni su me vratili fudbalu, bio sam nestao. Nisam ja poltron, ne treba mi da ih hvalim. Simo Krunić uvek stoji iza svojih prijatelja. Znam da je mom bratu Zvezdanu teško. Žao mi je zbog njega, ali mi je drago zbog mog kluba" kazao je Krunić, između ostalog.

Novinari su pokušali da se vrate na utakmicu temom o velikom samopouzdanju njegovih igrača.

"Desilo se to u fudbalu, isto tako je moglo da se okrene. Izvinjavam se svima što sam previše pričao, kada su moji prijatelji...nisam ni ja toliko srećan, srećan sam zbog svojih igrača i kluba. Ne znam da se veselim i malo je vremena, previše bih oduzeo kada bih sve pomenuo.

Nije ovo moj uspeh, ovo je uspeh igrača, uspeh kluba. Ja sam tu radnik. Ja sam hteo da kažem neke stvari, baš ono što ja mislim. Ovo jeste veliki uspeh, trebalo bi da pričamo o nekim stvarima. Ja sam niko i ništa
", pričao je Krunić.

Neočekivana pobeda nad Zvezdom bi trebalo da vam olakša život u nastavku plej-ofa i borbi za četvrto mesto...

"Malo loš raspored, imamo gostovanje Lučanima koji su peti i nad kojima smo imali osam bodova prednosti, a pred ovu utakmicu je spalo samo na bod. Ja sam kalkulisao da u tri utakmice uzmemo dva boda, pa u nekoj kalkulaciji šest, pa sam mislio da ne mogu Lučani u plej-ofu da imaju dve pobede više od nas.

Teško će biti, pa moramo da se borimo za svaki aut, da bismo probali mic po mic da dođemo do nekog cilja, odnosno da uđemo u Evropu. Možda sam bio pogrešio i u odnosu sa sudijama, možda sam i smetao igračima. Jednostavno sam želeo više od drugih. Nisam ja najbolji trener, ali sam do sada najbolje vratio. Posle ovako velike pobede najopasnija je sledeća utakmica
", rekao je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.04.2019
13:16

Da je cudno - cudno je...

avatar
svojnasvome
Sunday, 21.04.2019
13:28

Auuu kakvo slihtanje......vrh

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 21.04.2019
11:22

Kumovske i prijateljske veze su dovele do 0:2 pa 3:2 ...Podvig ravan onom kada je OFK Beograd vodio 2:0 pa izgubio 6:2...Kakav sraman spin da ni jednom jedinom rečju ne posumnjate u reakcije recimo Filipa Stojkovića koji se sklanja,odbrana se širi da sa 16 metara napadač Čuke može nesmetano da primi loptu i šutne a onda kao Borjan se nervira...PROVIDNO.Znam da nećete objaviti komentar jer ste revija.Kad Partizan pobedi one nesrećnike 6:0 to je nameštaljka a ovo ovako providno nije .Pogotovo kad posle izadje čovek i ničim izazvan krene da se zahvaljuje ,pravda ,izvinjava...Savest je čudo ,ko je ima.

avatar
Čerek B.
Tuesday, 23.04.2019
15:31

Koliko neusaglašenosti u stavovima navijača Partizana na jednoj od vijesti o Zvezdi. Pola vas optužuje Zvezdu da je namestila utakmicu, da je izgubila namerno , dok druga polovina smatra da je sudija pokušavao da spasi Zvezdu , da je trener Čukaričkog namerno izveo Mudrinskog kako ne bi ponizio Zvezdu....da je ovo da je ono.... Šta se u stvari desilo na brdu?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
19:39

Vi ste hteli da ih pustite, a oni su hteli da vi ne izgubite, moze tako?:-D

avatar
Osijek 51
Saturday, 20.04.2019
21:19

Ko se tu pravi blesav, pa visedecenijska praksa je da se filijalama vracaju dugovi, ali kad to nije vazno, to be continuitid...predstava traje, traje...

avatar
Mani2
Saturday, 20.04.2019
21:07

Evropska Zvezda.Cim se ne potegne, u kanalu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 20.04.2019
20:32

Sudija je izmišljenim penalom doveo zvezdu u vođstvo od 2:0 i pokušao da ga sačuva suđenjem u nastavku, a Krunić izmenom dvostrukog strelca sprečio katastrofu zvezde.

avatar
Gogi-11
Saturday, 20.04.2019
21:23

Smesi vam se 4 mesto pa vas boli... zao mi je sto su im ovako dali bodove ali zasluzili ste vi i jos mnogo mnogo gore podmetacine.... Zvezda je danas izgubila isto kao i Partizan u N. Sadu a to naravno nije dobro niti posteno ali takva nam je drzava takav fss takva liga i naravno klubovi ne mogu biti bolji jer postoje interes.... cuka je odigrala odlicno i izvanredne golove su dali ali i pored minusa nas trener ne uvodi Pavkova tako da je jasno da su im dali bodove

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
19:52

A ko (k)od njih jos prica povezano Hahaha Nije mu on (samo) prijatelj nego i kum, otuda i onakva izmena danas.

avatar
Čerek B.
Sunday, 21.04.2019
07:12

Brate, valjda ti je jasno,da je Krunić hteo da "pomogne" kumu,Čuka bi izgubila, jer taj Mudrinski ili bilo kojo drugi igrač ne bi igrao ili bi bip na nekoj drugoj poziciji. Nr pišite nebuloze, komentarišite fer, i dosledno

avatar
Čerek B.
Monday, 22.04.2019
13:23

Pa kod nas bi bilo trzavica sigurno ,da je izve neki drugačiji sastav. medjutim, Partizan je jučer izveo baš "čudan sastav" pa niko ne priča o tome da žele da puste Radnički već se piše kako je Partizan oštećen, što realno i jeste slučaj.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
22:19

Dobro, neka bude da ovo moje nije fer i realno i da ne bi bilo providno da je i to uradio.