Čukarički kao uragan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.04.2015.
19:55
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 22. kola Jelen Superlige donela je i najubedljiviju pobedu u ovom klubu. Totalna dominacija ''Brđana'' u duelu sa beogradskim Radom!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Sjajna forma ekipe Čukaričkog došla je večeras do punog izražaja u duelu sa Radom na Banovom brdu. Domaći tim je slavio sa više nego ubedljivih 7:0 i dodatno se učvrstio na trećem mestu na superligaškoj tabeli.

Pitanje pobednika ovog meča bilo je praktično poznato već posle 20 minuta igre. ''Brđani'' su furiozno startovali, iskusni štoper Rendulić je već u šestom minutu doveo Čukarički u vođstvo, da bi samo pet minuta kasnije, napadač Nikola Stoiljković duplirao prednost.

Kada je u 20. minutu kapiten Igor Matić povisio na 3:0, postalo je jasno da pobeda ekipe Vladana Milojevića neće bitri dovedena u pitanje.

Ali, nisu se na tome zaustavili ''Brđani''. U drugom poluvremenu su ''do vrha'' napunili mrežu golmana gostiju, a deo zasluga za to pripada i vezisti Rada Ognjenu Gnjatiću, koji je u 58. minutu postigao autogol za 4:0.

Za ''petardu'' se pobrinuo Slavoljub Srnić u 71. minutu, posle još jedne asistencije Igora Matića, a tačku su u finišu meča stavili Tiodorović i Nikola Stoiljković, za konačnih 7:0!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke