Čuka želi velikog rivala!

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
11:10
Izvor: Beta

Čukarički se uzda u prolaz dalje, već sada izražava želju da u narednom kolu evropskih kvalifikacija zaigra protiv zvučnog rivala.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković rekao je da želi plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa i da za protivnika želi veliku evropsku ekipu.
 
"Odigrali smo fenomenalno, pre svega timski. Ambicije su da prođemo u treće kolo i da dođe neka veća evropska ekipa", rekao je Stojković novinarima.

Čukarički je u četvrtak na svom terenu sa 1:0 savladao Gabalu pred revanš u Azerbejdžanu.

"Trebalo je da damo još jedan gol, to bi bilo realno, ali svejedno, idemo sa prednošću u Azerbejdžan", kazao je Stojković.

Štoper ekipe sa Banovog brda Bojan Ostojić rekao je da ga ne brine loša realizacija iz igre, pošto je njegova ekipa jedina dva gola ove sezone postigla iz penala.

"Moglo je i bolje, propustili smo neke šanse koje nismo smeli da propustimo. Neka sve do kraja bude po 1:0, tako je nekako najlepše i najslađe. Ulazimo u dobar ritam u kom nema opuštanja", rekao je Ostojić.

Iskusni Nenad Mirosavljević kazao je da je Čukarički protiv Gabale odigrao jednu od najboljih utakmica u poslednje vreme.

"Ovo je bila jedna od boljih utakmica u poslednje vreme, računajući i prošlu sezonu. Zadovoljni smo rezultatom, iako je moglo da bude ubedljivije", kazao je Mirosavljević.

On je naveo da je njegova ekipa optimista pred revanš i da se nada da će ponoviti igru iz prvog susreta sa Gabalom.

Revanš će se igrati narednog četvrtka u Azerbejdžanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 17.07.2015
11:31

bravo za Cuku ... stari cukaricani su ponosni i nadaju se takodje zvucnom rivalu ... ako Cuka bude igrala sa nekim timom iz zapadne Evrope sigurno cu ici da ih gledam ... prosle godine su u Gredigu delili salove navijacima i drago mi je bilo sto sam bio deo spektakla i ako nismo prosli ... treba prvo proci Azerbejdzance , bio sam na na jednom stadionu i pricao sa ljudima , oni mnogo ulazu u fudbal i u velikoj su ekspanziji ...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 17.07.2015
12:44

Zar nije bolje dobiti neki osrednji tim, i imati daleko veće šanse za plasman dalje.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 17.07.2015
14:49

To stoji, ispunila ti se želja Vojvodina je dobila Sampdoriu, a barem je Čukarički prošao dobro u datim uslovima (nije ni Apollon loš, ali je sigurno tim sa kojim se može nadigravati).

avatar
Friday, 17.07.2015
14:11

zar nije bolje dobiti neki jaci tim i pobediti ga ? tako se dobija iskustvo , igranjem sa velikanima se postaje veliki klub ...