Čuka vodi, "Grobari" kritikuju "Bambija", a kome treba oduzeti 10% od plate? (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.10.2019.
16:29
Izvor: Sportske.net

U okviru 14. kola Linglong Superlige, Partizan gostuje na Banovom brdu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Čukarički vodi nakon 45 minuta utakmice na Banovom brdu protiv ekipe Partizana sa 1:0.

Domaćin je do pogotka došao u 16. minutu, strelac je bio Šapić, nakon kornera koji je sa desne strane izveo Docić. Gol pogledajte OVDE.

Napadi Partizana nisu bili dovoljno dobri u prvih 45 minuta, najbolju priliku imali su u 33. minut, kada je Tošić nakon duplog pasa sa Sumom šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Petrović bio oprezan, te je lepom paradom sačuvao mrežu.

"Crno-belima" nedostaje završni pas, sa druge strane je Čukarički imao par opasnih akcija, ali osim pogotka iz prekida, iz otvorene igre nisu uspevali da stvore ozbiljniju šansu pred golom Vladimira Stojkovića.

Navijači Partizana su, jasno, nezadovoljni, pojedini smatraju da za Zorana Tošića nema mesta u brzoj igri koju forsira Savo Milošević, dok negoduju i oko vraćanja lopte golmanu Stojkoviću u nedostatku boljih rešenja.











Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 30.10.2019
22:40

Grobar bandja ni mi ne bi menjali rezultate za najgori partizan...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 30.10.2019
18:14

Sigurno se i Cukaricki sklanja Zvezdi

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 30.10.2019
17:49

A komentator dobro poznate televizije samo sto ne zaplace :)

avatar
petar000
Wednesday, 30.10.2019
17:33

Nekoliko utisaka vezano za ovu utakmicu a i generalno za igru Partizana u ovoj polusezoni. Kao prvo Cukaricki nas je u prvom poluvremenu zestoko nadtrcao i mislim da vode sasvim zasluzeno. Obratite samo paznju kako Birmancevic isprati u svakom napadu Miletica i sa druge strane obratite kako Tosic isprati Bogosavca i to je lajtmotiv Partizanove desne strane ekipe bukvalno cele sezone. I najbitnija stvar koju primecujem vec neko vreme je daPartizan bas malo paznje posvecuje svom ofanzivnom prekidu. Mislim da smo od pocetka sezone samo kornera izveli preko 200 i dali smo gol samo Moldeu. A ja znam da ligu nikada ne moze da osvoji ekipa koja nema dobar ofanzivni prekid. Znaci njime se kompenzuju i los dan i slaba i gra i ta neka nesreca kada lopta nece u gol. Jednostavno, da bi se u kontinuitetu pobedjivalo ekipa mora imati perfektan prekid. A Partizan ne da nema perfektan, nego mislim da imamo najgori u ligi. To je generalno moja najveca zamerka ove sezone strucnom stabu i Savi pored forsiranja Tosica jer stvarno sa njim bukvalno ne dobijamo nista vec neko vreme, cak mislim da je poprilicno stetan kada je na terenu. Proteklih sezona je imao bar taj slobodnjak, a sada mislim da gol nije dao iz slobodnjaka bas, bas dugo.