Čuka u korak s Evropom - Na Brdo stigla oprema koju koriste Arsenal, Juve, Junajted...

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.01.2018.
15:44
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Superligaš sa Banovog Brda još jednom dokazao da prati savremene trendove i da ide u korak sa Evropom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički saopštio je danas da je na Banovo Brdo stigla najsavremenija oprema koja će stručnom štabu pomoći da podrobno analizira učinak svakog pojedinca.

Radi se o dobro poznati "trekerima" koji služe za monitoring igrača tokom treninga. Prvi rezultati ukazuju na to da je Nenad Lalatović dobro osmislio treninge.

"Lala je odlično sve napakovao, a ubrzo igramo prvu prijateljsku utakmicu, pa ćemo se baviti detaljnijim analizama", rekao je kondicioni tener Miloš Mitrović.

Inače, reč je o opremi Stat sports koju koriste najpoznatiji evropski klubovi među kojima su Arsenal, Roma, Juventus, Mančester, Benfika...

Na zvaničnom sajtu Čukaričkog navodi se da su slične analize rađene i ranije, ali da će sa opremom poslednje generacije stručni štab dobiti detaljan uvid u učinak svakog pojedinca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 15.01.2018
21:28

Ma lako za opremu kad ce poceti da koriste njihove dodatke ishrani ha ha ha pa doktor Atletika ima platu 500000 godisnje onaj Miler u Bajernu blanko cek,a Juve 6 doktora i mi se pitamo kako oni trce a nasi se grce ko Zvezda u Kelnu.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 15.01.2018
17:02

Kondicioni trener Partizana Dejan Ilić je ovo koristio,pre 15 godina.