''Čuka'' sa novim prvim golmanom traži izlaz iz krize

Autor: Beta Beta
subota 30.07.2016.
13:39
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču sa Radnikom prekinuti seriju loših rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 20.00 dočekuju Radnik iz Surdulice u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

"Iskreno, ne znam mnogo o njima. Gledali smo juče video analizu i utisak je da je reč o dobrom timu i da će biti teška utakmica. Surdulica je prošli meč odigrala nerešeno, mislim da će ovde pokušati da igra fudbal i tome se nadam, obzirom na to da većina timova ovde igra prilično defanzivno i povučeno. Spremni smo za taj susret i nadam se da ćemo prekinuti niz loših rezultata", rekao je Mandić na konferenciji za novinare.

Ekipa s Banovog brda je na otvaranju nove sezone u domaćem šampionatu izgubila u Nišu od Radničkog sa 1:2, a pre toga je eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Mislim da smo igrali dobro protiv Niša, imali smo sve u svojim rukama i na kraju smo ipak ispustili dobar rezultat. Imao sam dve šanse da postignem dva gola, nisam u tome uspeo, tako da se nadam da ću u narednim utakmicama, ako dobijem šansu, popraviti utisak. Svakako da ću dati sve od sebe", kazao je Mandić.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak naveo je da se nada pobedi svoje ekipe u sutrašnjoj utakmici.

"Surdulica je prošle sezone bila u plej-ofu zajedno sa beogradskim klubovima, klubom iz Novog Sada i Čačka. Dakle, imali su tim medju prvih osam. Ima promena u njihovom timu, kao i u stručnom štabu. Napustili su ih dobri igrači, verujem da su dobri i došli, tako da nas očekuje sigurno dobra i kvalitetna utakmica. Nadam se pobedi", rekao je Lešnjak.

Golman Nemanja Stevanović od juče i zvanično nije više u Čukaričkom, pošto je potpisao ugovor sa Partizanom.

"Zameniće ga Nikola Petrić koji je dugo tu i momak u kojeg imamo poverenja. Na probi je već neko vreme još jedan golman Pajović. Planirano je da potpiše ugovor", kazao je Lešnjak.

Što se tiče kadrovske situacije, Lešnjaku su na raspolaganju svi igrači osim Obenga Regana koji je u meču protiv Radničkog dobio crveni karton i Petra Bojića koji se i dalje oporavlja od povrede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke