Čuka ne želi da se brani na "Rajku", Krunić poručuje: "Igraćemo fudbal"

Autor: Pavle Knežević
petak 24.08.2018.
13:05
Izvor: Sportske.net

Trener "brđana" poštuje Zvezdu, ali ga "bunker" ne zanima.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Čukarički je prvenstvo počeo sa tri pobede i dva remija, a sutra ide u goste šampionu Crvenoj zvezdi, koja je u prvenstvu neporažena. Jasno je ko je favorit, a trener "brđana" Simo Krunić kaže da bi bio zadovoljan bodom, ali samo ako tim odigra dobro.

"Teška utakmica je pred nama. Crvena zvezda verovatno neće nastupiti sa najboljom ekipom, ali su i ostali igrači veoma dobri. Nije im prvi put da se susreću sa ovakvom situacijom, igrali su bez prvotimaca na gostovanju Voždovcu, pa protiv Spartaka, oba meča su dobili. Eto, na primer, Pavkov je trenutno rezerva Stojiljkoviću, a prošle sezone je bio drugi strelac lige, ove je protiv Spartaka postigao dva gola", rekao je Krunić za sajt kluba.

Sprema li se Čukarički za Zvezdu kao i za svaki drugi meč?

"Apsolutno, nema razlike u pripremi. Nama je svaki naredni meč najbitniji, sada je to duel sa Crvenom zvezdom, ne razmišljamo tri kola unapred. Sa druge strane, prirodno je da vidim veću motivaciju kod igrača, ali na treninzima se ponašaju uobičajeno, kao pred svaki drugi duel", kaže trener Čukaričkog.

Do sada su se ekipe protiv vas uglavnom branile, ali sada to neće biti slučaj.

"Mi ćemo pokušati da igramo protiv Zvezde kao i u ostalim utakmicama, ali uvek se napada onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Videćemo i u kakvom sastavu će protivnik igrati. Mi svakako ne dolazimo da se branimo, ne treba nam bod iz bunkera, igraćemo fudbal", rekao je Krunić.

Da li biste bili zadovoljni bodom?

"Normalno, ali samo uz našu dobru igru. Znamo koliko je teško uzimati bodove na gostovanju Zvezdi", kazao je trener Čukaričkog.

Crvena zvezda je odigrala nerešeno protiv Salcburga u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, a u sredu je čeka revanš. Može li to da bude olakšavajuća okolnost za vaš tim?

"Ponoviću još jednom, Zvezda ima dobre igrače, dobrog trenera. Ne znamo ko će igrati da bismo mogli da razmišljamo o tome, ali svi su dobri, videli ste fond njihovih igrača. Zavisiće mnogo toga i od odnosa naših igrača, to je ono o čemu mi razmišljamo. Da se malo i našalim, neka oni razmišljaju o Salcburgu, velika je prilika da ispišu istoriju ulaskom u Ligu šampiona", rekao je Simo Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 24.08.2018
13:59

Isto strasan trener! Osim Milojevica jedini trenutno trener koji bi mogao da proba sa Zvezdom da uradi nesto, mozda i jedina adekvatna zamena posto Miloja je tesko zadrzati realno je Olimpijakos minimum sledeci njegov klub. Lalatovic je dokazan u nasoj ligi ali mu treba jedan inostrani angazman da malo iubalansira emocije pre, posle i za vreme utakmice.

avatar
babaroga
Friday, 24.08.2018
18:01

Delim tvoje misljenje. U nasoj okolini jedini koga vidim kao mogucu zamenu.