''Čuka'' izvisila, ali Lalat ide u Evropu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2018.
11:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Postaje sve izvesnije gde će doskorašnji strateg Čukaričkog nastaviti karijeru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nenad Lalatović je u minuloj sezoni bio na pragu plasmana na evropsku scenu sa ekipom Čukaričkog, ali ''Brđani'' su posustali u finišu plej-ofa, pa je kolo pre kraja pomenuti stručnjak odlučio da napusti mesto čefa struke u ovom klubu.

Nedugo zatim je u izjavi medijima otkrio da za njegove usloge ima interesovanja iz inostranstva, ali nije odbacio i mogućnost da ipak ostane u Superligi.

U međuvremenu, odmah po završetku sezone, Radnički iz Niša je opet ostao bez trenera, njihov dosadašnji trener Dragan Antić ''Recko'' vraća se u Dinamo iz Vranja koji je na pragu plasmana u Superligu, pa se postavlja pitanje ko će voditi Nišlije u sledećoj sezoni, u kojoj će nastupati i na evropskoj sceni.

Današnji ''Žurnal'' otkriva da je izbor već sužen na dva imena - u pitanju su pomenuti Nenad Lalatović, kao i Simo Krunić koji je svoje najveće trenerske uspehe imao u vreme dok je vodio Jagodinu.

Narednih dana bi trebalo da dobijemo i konačan odgovor, ali velike su šanse da Lalatović, za razliku od njegovog doskorašnjeg kluba, ipak izađe u Evropu tokom leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke