''Čuka'' će napasti Partizan u Humskoj, ko će da ''eksplodira''?

Autor: Beta Beta
petak 12.08.2016.
12:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je danas da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv Partizana, u petom kolu Super lige Srbije i da će njegova ekipa pokušati otvorenom igrom da dodje do povoljnog rezultata.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17 časova igraju na gostujućem terenu protiv Partizana, utakmicu petog kola Super lige Srbije. Obe ekipe su prve ovosezonske pobede u prvenstvu ostvarile u sredu, Čukarički je pobedio Bačku sa 1:0, a Partizan je bio bolji od Javora sa 2:0.

"Očekuje nas jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji ima mnogo dobrih igrača koji svojim individualnim kvalitetom lako mogu da reše utakmicu.

Rezultati Partizana u ovoj sezoni, kao i naši, nisu ni blizu renomea i kvaliteta kluba, pa očekujem zanimljiv meč.

Mi ćemo pokušati otvorenom igrom da dođemo do povoljnog rezultata. Siguran sam da će i oni igrati na isti način pa će biti šansi na obe strane",
rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Govoreći o dolasku Marka Nikolića u Partizan, Lešnjak je ocenio da je promena trenera crno-belima donela "mnogo toga pozitivnog i promenu na psihološkom planu".

"Pojedini igrači koji do sada nisu igrali su postali okosnica tima i pokušavaju da se nametnu novom treneru", dodao je on.

Čukarički je ovog prvenstva postigao dva gola, a prvu pobedu ostvario je u sredu protiv Bačke. Upitan šta bi trebalo popraviti u igri Čukaričkog i koji njegov igrač bi mogao da "eksplodira" protiv Partizana, Lešnjak je rekao da bi njegova ekipa mogla da bude efikasnija.

"Očekujem da eksplodira onaj igrač koji će postići golove i upravo to bismo mogli da poboljšamo u našoj igri. Mi smo u igri u polju prilično dobri, jedino nam realizacija nedostaje.

Nemanja Radonjić dugo nije igrao i teško je od njega očekivati da može na početku da igra u kontinuitetu. On je kvalitetan i talentovan. Šansu je dobio na početku prvenstva i iskoristio je, a da li će moći u nastavku prvenstva, videćemo",
rekao je on.

Lešnjak je naveo da je četiri, pet igrača "rovito" i da se do početka utakmice neće znati da li će biti u timu protiv Partizana.

Lešnjak nije želeo da govori o slabim tačkama u ekipi Partizana.

"Ne bih sada o tome, posle utakmice ću moći da kažem da li smo iskoristili njihove slabe tačke. Odbrana svake ekipe koja igra visoko kao Partizan je slaba tačka. Pitanje je da li oni mogu svih 90 minuta da izdrže taj pritisak", rekao je Lešnjak.

Fudbaler Čukaričkog Saša Jovanović rekao je da se njegova ekipa neće braniti u Humskoj.

"Nemamo šta da izgubimo, očekujem otvorenu utakmicu. Mi se nećemo braniti, daćemo sve od sebe da iskoristimo njihove mane i ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke