Cucin operisan, poznato koliko će pauzirati

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2018.
15:57
Izvor: Sportske.net

Mladi defanzivac crno-belih upsešno je operisan u Kliničkom centru Srbije. Klupski lekar dao prve prognoze po pitanju dužine oporavka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Desni bek fudbalskog kluba Partizan Luka Cucin (19) podvrgnut je u utorak hiruškoj intervenciji na metatarzalnoj kosti levog stopala.

Operaciju je na ortopodeskoj klinici KC Srbije izvršio doktor Marko Bumbaširević. Zahvat je uspešno obavljen i mladi Luka Cucin poslao je prvu poruku i bolničke postelje.

"Hvala svima na podršci. Nažalost, povrede su sastavni deo sporta i nisam ih očekivao tako brzo, ali šta da se radi. U meni postoji taj borbeni gen i siguran sam da ću izaći još jači", rekao je Cucin.

Klupski doktor Ilija Rosić dao je prve prognoze vezane za dužinu tajanja oporavka mladog fudbalera. Doktor Rosić smatra da bi Luka Cucin trebalo da se oporavi u roku od dva meseca, što znači da bi početkom jula mogao da se vrati u trenažni proces.

Luka Cucin
Foto: FK Partizan

Još pre operacije bilo je poznati da je za Cucina sezona završena što je prava šteta, uzveši u obzir da je ovog proleća mladi desni bek počeo da dobije šansu u prvom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke