CSKA upozorava navijače: "Ne nasedajte na provokacije!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.02.2018.
13:04
Izvor: Sportske.net

Nekoliko sati pre početka utakmice na stadionu "Rajko Mitić" fudbalski klub CSKA uputio je apel navijačima i objasnio im kako će stvari funkcionisati u Beogradu.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbalski klub CSKA iz Moskve biće večeras gost aktuelnom vicešampionu Srbije sa kojim će odmeriti snage na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

Nekoliko sati pre početka utakmice ruski klub je na zvaničnom sajtu izdao važno obaveštenje namenjeno navijačima koji dolaze u Beograd, a očekuje se da to bude oko 500 pristalica "Armejaca".

CSKA je obavestio navijače da je došlo do promene plana i da će se po odluci srpske policije karte za gostujuće navijače prodavati u SC Banjica koji se nalazi u Crnotravskoj ulici.

Ruski klub je uz pomoć "Google Map-a" predočio svojim navijačima gde će moći da kupe karte. Pristalice CSKA moći će da kupe karte od 15 do 17.30 časova, a cena ulaznice je 2.000 dinara.

"Armejci" su osim toga upozorili navijače da će nakon kupovine karata ostati na pomenutoj lokaciji i da će autobusima biti prevezeni do stadiona neposredno pre početka utakmice.

"Hvala vam na razumevanju. Molimo vas da poštujete organizatora i njegova naređenja i da ne nasedate na provokacije. Timu je danas potrebna podrška i nadamo se da ćete pomoći klubu da izbegne sankcije", stoji u saopštenju moskovskog CSKA.

Navijačima moskovskog kluba biće omogućen ulazan na stadion samo uz ruski pasoš.

Meč počinje u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke