Crveno na belo - Zašto Ivanić nije došao u Zvezdu, šta se čeka sa Boaćijem, preokret oko Đuričića?

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
09:22
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zvezdin sportski direktor otkrio nekoliko zanimljivih detalja iz tekućeg prelaznog roka.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde i dalje čekaju proociju prvog zimskog pojačanja, kako sada stvari stoje to će biti Ben iz Olimpijakosa ili Jevtović iz Antalije, a možda budu i u ''paketu'' promovisani.

Šta je sa ostalima?

Dugo se u medijima najavljivao dolazak Mirka Ivanića i Nemanje Milunovića iz BATE Borisova, ali od transfera prvopomenutog neće biti ništa.

Šta je bila nepremostiva prepreka, otkrio je u izjavi za ''Kurir'' sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

''Želeli smo da ga dovedemo. Pričali smo sa igračem, a kad s nekim razgovarate, znači da postoji želja da se ostvari transfer. Međutim, Ivanićeva cena koju je tražio njegov klub BATE Borisov bila je previsoka za nas.

Mnogo je za Zvezdu 1,7 miliona evra u ovom trenutku. Mi to ne možemo da izdvojimo'',
otkrio je Mrkela, a što se Milunovića tiče, nije mogao ništa konkretnije da kaže, osim da se Zvezda interesuje i za njega.

Dugo se spekulisalo i o Filipu Đuričiću, sam igrač je potvrdio da je bilo razgovora sa crveno-belima, konkretno sa Mrkelom, ali i tu je došlo do zastoja.

Ipak, nisu izgubljene sve šanse za njegov dolazak.

''Postoji obostrani interes. Pričao sam s Filipom, rekao mu šta sve Zvezda može da mu da. I on je zaintrigiran. Imamo dogovor da i mi i on znamo na čemu smo, do početka priprema i prozivke, a to znači u prve dve nedelje januara'', naglasio je Mrkela.

Kada su u pitanju odlasci, i dalje je u centru pažnje napadač Ričmond Boaći. U medijima se pominjao veliki broj klubova zainteresovanih za njega, premijerligaških, francuskih, turskih, ali sad izgleda da se čekaju - Kinezi.

''Boaći je dao dosta Zvezdi, kao i Zvezda njemu. Zna se da je on najtraženiji fudbaler Crvene zvezde. Ima zainteresovanih klubova, a verujem da će ih biti još više.

Tu, pre svega, mislim na Kinu, jer tamo prelazni rok počinje za nedelju dana''
, istakao je Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000OL
Friday, 29.12.2017
13:47

U Beogradu je 1913 godine osnovan klub SK Velika Srbija, a od 1919-1941 promenio je ime u SK Jugoslavija. Pocetkom rata menja ime u SK 1913, ali zbog rata od aprila 41 do oktobra 45 nije delovao. Rad je obnovio 1945 godine kad je pod tim imenom prestao da postoji. 1941 Savez Antifasisticke Omladine Srbije osniva na temeljima kluba SK 1913 Omladinsko Fiskulturno Drustvo koje 4 marta 1941 prerasta u Crvenu Zvezdu, a svi igraci SK 1913 prikljucili su se Zvezdi. Kad je srusen stadion SK 1913 na istom mestu od dobrovoljnih priloga Zvezdinih navijaca sagradjen je stadion FK Crvene Zvezde, a popularno su mu dali ime Marakana po ugledu na slavnu brazilsku Marakanu, ali sluzbeno se zvao stadion FK Crvene Zvezde.

avatar
RUSKI CAR
Friday, 29.12.2017
15:26

Malo sure to se godine pobrkale!

avatar
RUSKI CAR
Friday, 29.12.2017
15:27
avatar
paok
Friday, 29.12.2017
11:49

Pre mesec dana pisalo se da ide u Celzi i jos neki klub u Englesku. Naravno sve su to gluposti bile. Da se ne lazemo, dobar je igrac ali sa nasih oranica pa u Englesku jako tesko

avatar
Povratak kralja 66
Friday, 29.12.2017
10:55

I pored tolikog pisanja o njemu kako se utrkuju ko će više da ponudi između engelskih premijerligaša i francuskih prvoligaša od 6-15M € Boaće zapravo nema nijednu ponudu, čak ni iz Kine.

avatar
LuckyStrike
Friday, 29.12.2017
10:45

Zvezdi su u interesu kinezi posto oni plate debelo.. cilj im je da izvuku sto vise sasvim normalna stvar... ali da sam na mestu Boacija i ako hoce da proba da napravi neku karijeru ja ne bih otisao u kinu posto msm da tamo ne moze da postane jos bolji... navijac sam zvezde cisto da se zna da me ne bi prozivali ako se neko ne slozi sa mojim misljenjem.. poz ekipa