"Crveno-belo veče" za crveno-belu godinu - Proglašeni najbolji u nezaboravnoj 2018, Tozi novi mandat!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.12.2018.
21:29
Izvor: Sportske.net

Proglašeni su najbolji u prethodnoj godini, nezaboravnoj za Crvenu zvezdu. Govorili su i Terzić, Milojević, kao i novoizabrani predsednik kluba, Svetozar Mijailović.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

"Crveno-belo veče" je bilo naziv večerašnje manifestacije, fudbaleri i funkcioneri Crvene zvezde su se okupili ne bi li sumirali utiske iz prethodne sezone, a prisutan je bio i veliki broj novinara.

Na ovoj manifestaciji proglašeni su najbolji iz prethodne godine, a pored toga je sumirano učinjeno u prethodnih 12 meseci.

Prvo se prisutnima obratio generalni direktor Zvezdan Terzić i najavio velike stvari što se tiče infrastrukture.

"Ovde smo da bismo sumirali rezultate u prethodnom periodu.  Mnogo toga je urađeno. Ovu godinu smo počeli prolećem u Evropi posle 26 godina. U maju slavili 29. titulu. U julu smo počeli pripreme i postali prvi tim koji je iz prvog kola došao u LŠ. Pre četiri godine su govorili da je to nemoguće. Posle žreba u Monaku, rekli da Zvezda neće preći centar u šest utakmica. Pokazali smo da smo veliki. Ne samo da smo prešli centar već smo osvojili četiri boda. Već protiv Napolija smo pokazali da na Marakani nikome neće biti lako.

Liverpul je utakmica koja će se prepričavati decenijama pred nama, utakmica na kojoj će se buduće generacije vaspitavati. Imali smo veliku finansijski priliv i pametno poslovanje, dug je smanjen na normalan, onaj koji ne opterećuje poslovanje. Posebno sam ponosan na radove na infrastrukturi. Nećemo tu da stanemo. O detaljima ćemo pričati. Pre svega internat za mlađe kategorije i mediko-blok. Grejanje smo ugradili zbog UEFA, koja nam je na reč dala licencu. Kao i parking kod istočne tribine. Ništa ovo ne bi bilo moguće bez sjajne ekipe. Hvala igračima i stručnom štabu na čelu sa sjajnim trenerom Vladanom Milojeviću i sportskom direktoru Mitru Mrkeli. Hvala i zaposlenima u klubu"
, rekao je Zvezdan Terzić na obraćanju prisutnima.

Ovacijama igrača Milojevićev govor je morao da sačeka koji minut.

Vladan MIlojevic

"Ne znam šta bih mogao da kažem, razmišljao sam mnogo. Ne volim mnogo da pričam. Dugo držim u sebi da hoću da se zahvalim igračima i svima vama. Što je jako bitno za mene, tu su članovi porodice svih igrača. Ovo je jako težak posao. Sve supruge, devojke, roditelji, braća, sestre. Odigrali smo 36 napornih utakmica od kojih su mnoge bile eliminacione. Razumem moje igrače, rekao sam im pre godinu i po, kada smo počeli, da moraju da imaju veru u sebe. Imali su veru u sebe i karakter. Došli smo do LŠ, napravili smo lepe stvari, mislim da je moglo i bolje, ali dobro, idemo korak po korak. Ne želim nikada više da vidim Zvezdu kakva je do nedavno bila", rekao je Vladan Milojević.

Objavljeni su i rezultati glasanja za predsednika. Pošto je bio samo jedan kandidat, primenjeno je pravila "za" i "protiv". Izašlo je na glasanje 967 članova, tri su listića bila nevažeća, 21 je glasalo protiv, a 943 za.

Svetozar Mijailovic

"Lepo je videti vas u ovakvom raspoloženju. Ovo je mene čast i velika obaveza što nastavljam da radim sa ovim timom koji je postigao sjajne rezultate. U novoj godini želim da postanemo prvaci države, da odvojimo kup i okitimo se duplom krunom", rekao je Svetozar Mijailović, reizabrani predsednik kluba.

Za kraj, nagrade. Najbolji igrači u mlađim kategorijama su:

Mlađi pionir - Lazar Đurić, 2005. godište
 
Pionir - Viktor Radojević, 2004. godište

Mlađi kadet - Nikola Mitljikić 2003. godište

Kadet - Ilija Babić, 2002. godište

Omladinac - Bogdan Jočić, 2001. godište


Najlepši gol u prethodnih godinu dana postigao je Milan Pavkov protiv Liverpula, radi se o onom drugom golu za konačnih 2:0 u istorijskoj utakmici. Pevali su mu saigrači čuvenu pesmu na dodeli nagrade.

Milan Pavkov

Milan Borjan je omiljeni igrač među navijačima, a najboljeg igrača su izabrali saigrači.

To je El Fardu Ben.

Pogledajte u nastavku i fotografije sa večerašnje manifestacije.

Filip Stojkovic
Gobeljic

milan jevtovic

Milan Borjan Snezana Filipovic

zvezda koktel

Dejan Joveljic

Mitar Mrkela

Nenad Milijas

Marko Marin

Veljko Simic

Branko Jovicic Lorenco Ebesilio

Vujadin Savic Mirka Vasiljevic

Nemanja Milic

foto: Pavle Knežević/Sportske.net

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skoljka
Thursday, 13.12.2018
15:40

Savic gospodin.

avatar
skoneee????
Thursday, 13.12.2018
15:20

Ja bi glaso za Mirkuu . .😉

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 13.12.2018
11:59

Velika je cast za svakog igraca ili trenera biti najbolji medju najboljima.

avatar
Srpska Bosna
Thursday, 13.12.2018
01:18

Borjan smekercina i panter na golu!

avatar
Südkurve München
Wednesday, 12.12.2018
23:30

Borjan legenda

avatar
Čeki
Wednesday, 12.12.2018
23:13

Ali kako je pozirao Simic ahahah, ko da je najjaci i najbolji u svemu.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 12.12.2018
22:42

Bravo svima I veliko hvala za uspesnu godinu I sjajne rezultate.Da vas posluzi zdravlje ostalo cemo lako I naravno pored duple krune da nam Miloje ostane I sledece sezone da bi smo nastavili da rastemo.Ziveli :)
NAJVECA JE NAJVECA MOJA ZVEZDA CRVENA!!!!