Crveno-beli završili misiju u Kopru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.01.2017.
14:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u četvrtak poslednji trening u Kopru, a sutra ih čeka selidba u Dekane i odigravanje prvih kontrolnih mečeva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija aktuelnog šampiona Srbije kompletirala je osmodnevni boravak i rad u Kopru današnjim treningom koji je potrajao nešto duže.

Posle nekoliko vetrovitih dana koji su otežavali rad i uslovili otkazivanje duela sa Koprom fudbalere Crvene zvezde danas je sačekalo lepo vreme. Sunce je obasjalo teren sa veštačkom podlogom u sportskog centra "Bonjifika", pa su igrači bili puni elana za rad.

Prvi deo poslednjeg treninga u Kopru bio je rezervisan za rad na kondiciji, a onda su igrači dobili priliku da rade sa loptom što je najviše inspirisalo Marka Petkovića i Stefana Miloševića.

Desni bek crveno-belih postigao je jako lep gol iz voleja, dok se Stefan Milošević istakao svojim celokupnim radom što može da raduje Miodraga Božovića.

Ekipa se u petak seli u Dekane, mesto udaljeno nepunih deset kolometara od Kopra u kojem će ekspedicija Crvene zvezde boraviti do ponedeljka, a biće odigrane i dve kontrolne utakmice.

Povratak u Beograd uslediće 23. januara, a nedugo zatim ekipa se seli u toplije krajeve na centralni deo priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 19.01.2017
15:41

Завршетак наше мусије ће бити у другој половини маја на шампионском трону.