Crveno-beli testirali novi teren

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
14:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u petak u Terme Čatež gde će održavati formu do "večitog derbija", a domah po dolasku u Sloveniju crveno-beli su imali čast da testiraju novi teren.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovala je u petak za Sloveniju gde će obaviti mini pripreme uoči 149. "večitog derbija".

Autobus je u Terme Čatež stigao tokom popodneva a stručni štab nije štedeo igrače već ih je odmah usmerio ka novom terenu koji je otvoren u sklopu samih Termi.

Svi fudbaleri radili su punom parom, osim Luisa Ibanjeza i Bruna Matosa koji su radili po svom programu sa strane. Golman Trkulja još ne izlazi na teren i radi samo u teretani, s obzirom da se još oporavlja od teške povrede kolena.

Crvno-belima ovo je bio prvi radni dan nakon trijumfa koji su u okviru 8. kola Superlige ostvarili u Lučanima a ujedno i prilika da osete novi teren na kojem će raditi u narednih nekoliko dana.


U subotu od 17 časova Crvenu zvezdu očekuje jedina kontrolna utakmica u sklopu ovih mini priprema a protivnik će joj biti Krka iz Novog Mesta. Utakmica će biti odigrana u Brežicama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke