Crveno-beli stigli u Minsk, a tamo, 'Tri puta ura za Zvezdu!'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.11.2017.
14:39
Izvor: Sportske.net

Dobro poznato lice priredilo doček predstavnicima Crvene zvezde u Minsku. Predsednik vicešampiona Srbije položio kamen temeljac za novi projekat "Dina Holdinga".

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Predstavnici fudbalskog kluba Crvena zvezda doputovali su zajedno sa ekipom u belorusku prestonicu gde im je doček priredio naš čovek.

Vlasnik "Dina Holdinga" Bogoljub Karić odlučio je da gostovanje Crvene zvezde u Belorusiji iskoristi za viđenje sa čelnicima beogradskog kluba i pokretanje novog projekta u Minsku.

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović imao je tu čast da položi kamelj temeljac za projekat "Minsk World" koji će u narednom periodu graditi firma Bogoljuba Karića.

"Veliko je zadovoljstvo upoznati se sa činjenicom da jedna srpska kompanija ovako uspešno deluje na stranom tržištu. Želim vam da postižete još veće poslovne rezultate jer to što se gradi ostaje trajno onim ljudima koji će vode providiti svoj život. Nadam se da će uživati u sreći i blagostanju", rekao je Mijailović.

U sklopu projekta "Minsk Wolrd" Karićeva kompanija će izgraditi tri nove zgrade, medicinski centar, školu, obdanište i fudbalsko igralište.

"Što se tiče fudbalskog kluba Crvena zvezda, nama je čast da se družimo sa uspešnim kompanijama i zbog toga smo i prihvatili poziv da obavimo ovaj svečani čin", kazao je Mijailović.

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda potom je Bogoljubu Kariću, koga je okarakterisao kao "kapitena Karić tima", poklonio dres sa brojem jedanaest.

Bogoljub Karic
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

"Hvala vam veliko što ste došli, hvala što ste posetili ovo što mi Pećanci radimo i gradimo po svetu. Ovo je jedna od mnogih lokacija gde gradimo. Hoću da vas obradujem i kažem da smo mi jedna od 100 najvećih kompanija u svetu i mi na svom polju činimo sve da budemo kao i vi - najbolji, najsposobniji i najjači. Tri puta ura za našu Zvezdu", povikao je Bogoljub Karić.

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje gostovanje šampionu Belorusije u gradu koji je smešten 75 kilometara severoistočno od Minska.

Utakmica BATE Borisov - Crvena zvezda igra se sutra od 19 časova, a crveno-beli bi eventualnim trijumfom obezbedili plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 22.11.2017
18:20

Karicu ne reklamiraj se preko Zvezda. Ulozi pare pa onda pricaj.

avatar
Ša-la-la-la
Wednesday, 22.11.2017
16:24

E svašta gospode....