Crveno-beli nisu opterećeni rekordima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.03.2019.
17:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se treninzima nakon trodnevne pauze i počeli sa pripremama za duel sa ekipom Mačve.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Tri slobodna dana koje je trener Crvene zvezde dao svojim izabranicima nakon utakmice na Banjici igrači su iskoristili da napune baterije, a već danas su se vratili uobičajenim obavezama.

Na treningu danas nije bilo igrača koji imaju obaveze u reprezentativnim selekcijama, a svi ostali su prionuli na rad.

"Dobro nam je došla pauza, lepo smo se odmorili i sada krećemo ispočetka. Imaćemo opet dosta utakmica, opet u ritmu sreda-subota, ali moramo da nastavimo sa dobrim partijama i da dođemo do cilja, a to je dupla kruna", kaže za klupski sajt Dušan Jovančić.

Od početka prolećnog dela sezone do prve reprezentativne pauze u 2019. godini fudbaleri Crvene zvezde odigrali su sedam takmičarskih mečeva i ostvarili šest trijumfa i remi.

"Mislima smo već okrenuti Mačvi, dosta igrača nije tu jer imaju reprezentativne obaveze, ali već se spremamo za duel sa Šapčanima, kao i za svaki drugi meč. Idemo na pobedu, naravno", kaže Jovančić.

Na startu prolećnog dela sezone Zvezda je postavila novi rekord po broju utakmica bez poraza i trenutno je na 53 uzastopne utakmice bez poraza.

"Nadamo se da će serija trajati još dugo, ali se stvarno ne opterećujemo rekordima. Uvek idemo od meča do meča, ne mislimo dokle će serija da traje, a ako nastavimo sa ovakvim partijama onda ćemo je produžiti sigurno", završio je Jovančić.

Prvi takmičarski meč nakon pauze u šampionatu crveno-beli će odigrati 30. marta od 19 časova na svom stadionu protiv šabačke Mačve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 22.03.2019
04:45

Ne, ne opterecujemo se rekordima ni novim standardima, ali se mozda opterecuju drugi.