Crveno-bela godina ili crno-beli spas sezone - Dajte nam poslasticu za kraj! (19:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.05.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Ne može bolje za kraj sezone.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan će poslednji put ukrstiti koplja ove sezone i to u finalnoj utakmici Kupa Srbije.

Domaćin ove utakmice je stadion "Rajko Mitić", dom Crvene zvezde, pa je i to jedan od razloga zašto crveno-bele mnogi gledaju kao na favorite za ovu utakmicu, pored činjenice da su ove sezone igrali Ligu šampiona, da su osvojili titulu šampiona države i da imaju više iskustva i da su u boljem raspoloženju.

Sa druge strane, Partizan želi da spasi sezonu i to u samo 90 minuta, Kup je imperativ za izabranike Sava Miloševića i nema sumnje da će ovoga puta biti kvalitetniji rival nego što su to bili u prethodnom derbiju koji je završen pobedom Crvene zvezde.

Treba napomenuti i formu, Crvena zvezda je odavno osvojila titulu i opuštenije je ušla u završnicu šampionata, ali zato je tu Vladan Milojević koji je nebrojano puta u ove dve godine dokazao da ne dozvoljava preveliko opuštanje. Sa druge strane, Partizan je u solidnoj formi, rekli bismo boljoj nego za prethodni derbi i treba očekivati kvalitetniju utakmicu.

Ovo će biti poslednji zvanični meč Saše Ilića i Nenada Milijaša, dvojice legendarnih kapitena obe ekipe, jedan od njih dvojice će podići pehar namenjen pobedniku Kupa.  

Da ne zaboravimo, ukoliko bude nerešeno posle 90 minuta, igraće se produžeci, potom i penali ukoliko i dalje ne bude pobednika.

Za kraj, evo očekivanih sastava uz napomenu da počinje od 19 časova.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovančić, Jovičić - Ben, Marin, Ivanić (Vukanović) - Pavkov.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević (Šehović) – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Pantić, Ivanović (Zakarić, Pavlović) – Rikardo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 23.05.2019
15:30

Milojevic mora da resi problem seckanja igre sa proslog derbija. To je jedini nacin na koji oni svojim kvantitetom mogu da odgovore na nas kvalitet. Marin mora da nadje nacina da utice na sudiju da ovaj sankcionise batine koje ce on bez sumnje ponovo da dobija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 23.05.2019
14:44

Napred Zvezdo, napred Institucijo,napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
pfc
Friday, 24.05.2019
09:25

hahaha ponos prdnuo u fenjer.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 24.05.2019
19:03

vi ste prdnuli u fenjer je mi smo sampioni.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 23.05.2019
09:48

Crno-bela godina.