Crnogorci kao ukleti - Još jedna povreda pred duel sa Srbijom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.10.2018.
15:08
Izvor: Sportske.net

Dva dana pre okupljanja fudbalske reprezentacije Crne Gore selektor Ljubiša Tumbaković dobio je još jednu šokantnu vest iz Španije.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Kao da nije bilo dovoljno što će "Sokolovi" oktobarske mečeve u Ligi nacija igrati bez pomoći Stevana Jovetića, Stefana Savića, Marka Vešovića, a verovatno i Marka Jankovića, nego je na svu muku stigla još jedna loša vest.

Selektor Ljubiša Tumbaković saznao je danas da u duelima sa Srbijom i Litvanijom neće moći da računa na vezistu Levante Nikolu Vukčevića (26) koji je povredio skočni zglob na treningu španskog tima.

Bivši fudbaler Budućnosti pauziraće tri nedelje, a to znači da ispada iz konkurencije za utakmice koje se igraju 11. i 14. oktobra u Podgorici i Vilnjusu.

"Sokolovima" ostaje nada da će se Stevan Jovetić oporaviti do meča sa Srbijom. "Pujo" je danas počeo da trenira u Monaku, ali je mala verovatnoća da će sledećeg četvrtka biti u takmičarskom ritmu i spreman da počne utakmicu sa Srbijom.

Crna Gora posle dva odigrana meča u Grupi 3 Lige C UEFA Lige nacija zauzima prvo mesto sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirana Srbija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke