''Crno na belo'' - Partizan poslao ponudu, šta ovo znači za Pavlovića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Crno-beli su ovog leta već doveli dvojicu štopera, ali i ostali bez dvojice iz prošle sezone. Izgleda da to nije sve.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, još početkom letnjeg prelaznog roka, Partizan je angažovao Igora Vujačića i Dominika Dingu na štoperskim pozicijama, a ova dvojica igrača su zauzela mesta koja su prošle sezone pripadala Marku Valijenteu i Svetozaru Markoviću.

Valijente je postao novi štoper Sportinga iz Hihona, a Marković se preselio u Olimpijakos, u transferu vrednom milion i po evra.

Ipak, još uvek ima neizvesnosti oko raspoloživih snaga na poziciji štopera u ekipi Sava Miloševića.

I dalje se spekuliše o odlasku Strahinje Pavlovića, za koga se u poslednjih par nedelja zainteresovao škotski Seltik, čiji trener Nil Lenon je sa njim već razgovarao posle meča u Rilu protiv Konas Kija.

Ali, ako Pavlović ode, Partizan će morati da angažuje i trećeg štopera ovog leta, a Miloševićev izbor je 23-godišnji Nikola Maraš iz portugalskog Šaveša.

Ta informacija je poznata već izvesno vreme, a novitet je da je, kako prenosi ''Telegraf'', Partizan danas poslao zvaničnu, pismenu ponudu za bivšeg defanzivca Rada.

Ta ponuda sadrži i određenu sumu na ime obeštećenja, ali i procente od sledeće prodaje, pa se sada čeka odgovor iz Portugala.

Bitan podatak je da su Portugalci uložili 400.000 evra u Marašev transfer iz Rada i da će sada pokušati da izvuku makar približno veliku sumu.

S obzirom da je Partizan sada u povoljnijoj situaciji posle prodaje Rikarda Gomeša za tri miliona evra, ne bi trebalo da iznenadi ako se Marašev transfer uskoro realizuje, ali to bi onda trebalo da znači i da će se ubrzati potezi kada je u pitanju prodaja Strahinje Pavlovića, pod uslovom da Škoti konkretizuju svoje interesovanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 31.07.2019
09:47

Partizan je uništen...Ova sezona će biti gora od prethodne.UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE....

avatar
svojnasvome
Wednesday, 31.07.2019
09:06

Kolko su poslali, 100.000 EUR? Da vazuri ostane dovoljno, nikog pre ne mogu da dovedu....kraj Lula, kvalifikacije u toku, a oni nisu doveli nista is potrebnog.....pa ko da vam dodje ruljo jedna kad znaju da dugujete plata I plata igracima....odlazite vise Iz Partizana zanavek

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.07.2019
08:33

Sa Strahinjom potpisati novi petogodišnji ugovor, dovesti Maraša, a Dinga neka trenira još 5-6 meseci pa nazad odakle su ga doveli. Produžiti ugovor i N.R.Miletiću i na leto s Leonardom i Škuletićem napasti LŠ, a hitno dovesti centralnog veznog, levo krilo i napadača koji če razbijati bunkere u SL. Ako ne uđete u LE onda prodajte.

avatar
pfc11
Wednesday, 31.07.2019
00:01

Sto je ovo brate mili mozemo li mi dovest nekog dobrog veznog ili napadaca nego samo stopere.Pa I'ma li ekipe sa vise stopera od nas.Cudi me to od Sava ipak je on bio napadac.

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 31.07.2019
00:01

daj boze da dodje ........... nemislim da je neki ekstra stoper, ali je sigurno bolji od kopitovica iz cukarickog koji je zamenska meta, taj mi se nikako nesvidja

avatar
magister
Tuesday, 30.07.2019
23:51


Rasprodajemo sve što imamo po sistemu daj šta daš, a *kupujemo* što niko neće i to se predstavlja kao nekakav DREAM TEAM. Prošle sezone smo verovatno imali najbolju odbranu. Sve će se rasprodati i odbrana će igrati u novom ruhu, a verovatno će već na pola sezone dobiti i ime: carevo novo odelo. Pešukić, Vujačić, Dinga, Brežančić. Super, zar ne? Umesto: Miletić, Marković, Pavlović (Valijente), Šehović.

Pošto će i mesta Nikolića, Zakarića i Gomeša, koji su dali oko 40 golova i asistirali za oko 20, zauzeti igrači iz nekih drugih liga i ispadajućih timova u kojima nisu ni igrali, koji se već godinama sele po pozajmicama na kojima skoro i ne igraju, a koji su dali ukupno manje od 10 i asistirali manje od 5 golova u prošloj sezoni (Sadik, Asuno, Kavaljaro). Naravno, naivnima oni zvuče egzotično: Afrikanac, Japanac i Argentinac. Ludilo. U kombinaciji sa odbranom koja će, plašim se, biti porozna, zaista ćemo ispuniti podsprdne pošalice Zvezdaša, da ćemo se sa Čukom i Napretkom boriti za treće mesto. Daj Bože da grešim, biću najsrećniji.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 31.07.2019
01:39

Ti vec prezali Miletica i Pavlovica koji nisu ni otisli.
Mi se ne zurimo ni sa prodajom Miletica, ni sa prodajom Pavlovica, bar do kraja kvalifikacija. Ako udjemo u evropu, ne verujem da cemo ih i prodati do zime.

avatar
REVØLT
Tuesday, 30.07.2019
22:22

Klasicna SsaVvotaza PARTIZANA