Crno-belo srce kuca za Srbiju, veličanstven gest Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.03.2020.
14:55
Izvor: Sportske.net

U Humskoj reagovali na pandemiju Korona virusa na najbolji mogući način.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom Korona virusa, FK Partizan je danas doneo odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije.

"Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", istakao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za klupski sajt.

"Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i slično.

"Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom Korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i dr. odrećiće se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije.

Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijalni doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.

Donacija FK Partizan biće uplaćena u sredu 25. marta 2020. godine u toku dana.
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 24.03.2020
20:54

Kombinacija licemjerstva i dodvoravanja...., neko drugi je duzan da vrati drzavi barem dio onoga sto uzima od 5.03.45. do danas, ali.....

avatar
Tuesday, 24.03.2020
16:57

Kakva farsa, kakav providan cirkus.