Crno-beli želeli Mirkoviću da podare pobedu za početak, umesto toga zadali mu još teži zadatak!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.08.2018.
21:08
Izvor: Sportske.net

Imali su najbolje namere večeras, ali ispalo je onako kako nisu želeli. Zvezda već daleko odmakla...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je upisao novi kiks u domaćem šampionatu, ovog puta na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana (0:0) i sada za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje čak pet bodova posle tri odigrana kola.

Posle meča, u izjavi za ''TV Arena Sport'', pomoćni trener crno-belih Žarko Lazetić, koji je večeras vodio ekipu protiv Mladosti, naglasio je da je ekipa želela da novom treneru Zoranu Bati Mirkoviću podari pobedu za uspešan početak, ali...

''Nismo zadovoljni rezultatom. Utakmica može da se podeli na prvo poluvreme u kom smo bili jako dobri, dominantni, uz mnogo šansi, ali nam je nedostajao gol, kako bismo dobili neki mir.

U drugom smo ušli u neko srljanje, žurbu, u želji da što pre damo gol. Ušli smo u greške koje nisu tipične, koje nisu bile na nivou našeg tima i na nivou onoga što igrači mogu da pokažu.

Imamo za čime da žalimo.

Ali, s druge strane, možemo da izvučemo dosta pozitivnih stvari, posebno iz prvog poluvremena. Želeli smo da Bati podarimo pobedu na početku njegovog mandata. Nismo u tome uspeli, ali u četvrtak nas već očekuje utakmica u Danskoj'', izjavio je Lazetić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Monday, 06.08.2018
07:43

Moze da vam dodje i Murinjo sa ovim fondom igraca i ovim igracima ste otprilike oko "PETOG MESTA"

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 05.08.2018
21:15

Ozegovic podseca na Nimara ali, u padanju.

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 05.08.2018
21:14

Grešio sam kad sam Đukiću davao podršku,sad vidim da je za Zvezdu najbolje da partizan nikada ne otera sportskog direktora.