Crno-beli u cajtnotu , ko će biti registrovan za Ligu Evrope?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
11:05
Izvor: Sportske.net

Rok za slanje spiskova igrača za učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ističe u petak. Hoće li Partizan na vreme rešiti goruća pitanja?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je do prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju će fudbaleri Partizana odigrati protiv Rudara u Nikšiću.

Crno-beli danas igraju poslednji kontrolni meč u Sloveniji i to će biti prilika da javnost i navijači vide koji tim će Miroslav Đukić izvesti na megdan Crnogorcima.

Pisali smo već u tekstu posvećenom analizi pomenute teme, Miroslav Đukić sigurno ima određene nedoumice jer nije siguran da li će u duelu sa Rudarom moći da računa na Danila Pantića i Rikarda Gomeša.

Za reprezentativca Zelenortskih Ostrva čeka se sertifikat iz Portugala, dok je u slučaju Danila Pantića situacija nešto komplikovanija.

Vezista Čelsija trenira sa crno-belima i ima dozvolu da igra pripremne mečeve, ali Partizan i londonski klub još uvek nisu dogovorili Pantićev ostanak u klubu iz Humske.

"Za Pantića imamo papir Čelsija u kojem piše da žele da ga ostave kod nas. U toku su pregovori oko detalja, jer ima različitih načina po kojima bi on ostao deo Partizana, ali najvažnije je da Čelsi to želi. Postoji čak i opcija otkupa, ali bitno je da ostaje u Partizanu", rekao je u nedelju Miloš Vazura.

Pošto rok za registraciju igrača ističe u petak (6. jul), ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da se dogovori sa Čelsijem i da Pantića prijavi za mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nemanja Antonov sigurno neće biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću jer se vratio u Grashopers i pitanje je hoće li švajcarski klub uopšte prihvatiti novu ponudu Partizana.

Napominjemo da će svaki klub koji učestvuje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope imati mogućnost da 24 časa pre početka prve utakmice naknadno prijavi još jednog igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 03.07.2018
13:52

Amateri nam vode Partizan pa nije ni cudo sto smo u ovakvoj situaciji.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 03.07.2018
12:30

Potpuno rasulo i haos... Prelazni rok opet nije pripremljen dovode se igrače s konca i konopca. Uprava napolje !!!