"Crno-beli" tvrde - bitno je i posle Haga! Pavlović zadovoljan, Asano o "otporu"...

Autor: Beta Beta
nedelja 01.12.2019.
19:38
Izvor: Beta

Partizan stigao do zaslužene pobede u Šapcu.

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović istakao je posle pobede nad Mačvom da je za crno-bele taj meč imao veliki značaj posle eliminacije u Ligi Evropa.

"Jako je bitno što smo danas pobedili posle one utakmice u Hagu, sad nam je ostala liga i moramo u svaku utakmicu da uđemo sto odsto i da pobeđujemo", rekao je Pavlović.

Partizan je danas u Šapcu pobedio Mačvu sa 2:0, a u četvrtak je eliminisan iz Lige Evropa nakon što je kolo pre kraja grupne faze igrao nerešeno 2:2 protiv AZ Alkmara.

"Verujte mi, mnogo je teže kad gledate onako sa klupe, imali smo dobro igru, ali to se dešava u fudbalu, pad koncentracije i gotovo", kazao je defanzivac Partizana.

On je istakao da ga raduje što sve više ulazi u šanse i ima veću minutažu u Partizanu.

"Dobijam sve češće prilike i jako sam zadovoljan. Ovo mi je prva sezona i jako mi je bitno da ulazim i da sazrevam u seniorskom fudbalu... Za sada sve ide kako treba, zadovoljan sam", rekao je Pavlović.

Strelac prvog gola za Partizan na današnjoj utakmici Takuma Asano kazao je da ga raduje dobra reakcija ekipe posle remija sa AZ Alkmarom.

"Za nas je ova utakmica bila veoma važna posle remija u Hagu. Koliko nam je svima bilo teško to ne može niko da oseća i zna bolje od nas. Međutim, ovog puta smo bili sigurni da ćemo odigrati dobro jer se prosto u nama javio neki otpor zbog svega što nam se dešavalo. Jesam dao gol i znači mi, ali lično nisam zadovoljan, jer sam mogao da dam više golova. Imali smo 14 šuteva na gol. Borili smo se i borićemo se do kraja dobrim igrama", rekao je Asano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 02.12.2019
21:11

Ljudi, molim za malo više koncentracije. Očigledno su ovo izjave Lazara Pavlovića, kome je ovo prva sezona i sve češće ulazi u igru (Strahinja je standardan, ne bi tako nešto izjavio), kao i da je jedno gledati sa klupe (on) i igrati... Tu nešto s tim tekstom nije u redu. Kao da potpisnik - i nije autor tog intervjua, jer ne samo da je napisao Strahinja (a očigledno se radi o Lazaru), već je napisao i *... kazao je defanzivac...*, tako se držeći toga da je reč o Strahinji, a ponavljam, ovo su bile reči Lazara Pavlovića.

avatar
Marko Kralj
Monday, 02.12.2019
10:09

Macva ostecena na kraju,dva nepostojeca ofsajda

avatar
Consigliere 1927
Monday, 02.12.2019
00:16

Da je Macva smela da igra ovo bi im ocigledno bila prva pobeda u ligi...

avatar
gorango
Sunday, 01.12.2019
22:42

Posle Haga svi cete vi u Hag ako nastavite ovako da kradete. Sramota od sudjenja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 01.12.2019
21:10

U pravu je Asano, igra nije bila sporna, ali prilike nisu korišćene kako dolikuje napadu Partizana. Nema prodaje - uprava napolje! Strahinja mora da odigra bar još sezonu i po u Partizanu.