Crno-beli svesni da nije bilo dobro, okreću se Radu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.09.2018.
12:42
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana "provukli" su se na gostovanju Proleteru i poneli važna tri boda iz Novog Sada. Brine slaba igra pred duele sa Radom i "večitim" rivalom.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije poneo je sa gostovanja Proleteru važna tri boda, ali je navijačima bilo jasno da je to jedina pozitivna stvar koja se crno-belima dogodila na "Karađorđu".

Trener Zoran Mirković nije bio zadovoljan viđenim, a na osnovu reči Gorana Zakarića jasno je da su i fudbaleri svesni da je Proleter imao više šansi i da nije zaslužio poraz.

"Proleter se pokazao kao čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje svojim šansama za gol. Ipak, uspeli smo da povedemo na početku utakmice i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, jer su imali mnogo šansi među kojima su pogodili dve prečke i iznudili penal koji je odbranio Stojković", rekao je Zakarić za klupski sajt.

Jedini gol na utakmici postigao je Rikardo, ali je zato na drugoj strani ekipa Proletera propustila tri ili četiri fantastične prilike da stigne makar do izjednačenja.

"Pokušavali smo da im se približimo golu, ali jednostavno nismo uspeli u tome. Ukazala nam se prilika da se odvojimo nakon što je Nikolić odigrao na Pantića, ali je golman Proletera sjajno odreagovao", dodaje Zakarić.

Utakmica u Novom Sadu odigrana je nakon reprezentativne pauze, pa je kod mnogih igrača bio prisutan umor. Zakarić to ipak ne želi da koristi kao opravdanje i poručuje da su igrači svesni da igra nije bila na željenom nivou.

"Oseća se umor što se moglo i videti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svesni toga. Mislim da smo svi svesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo uzeli tri boda. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo koliko danas", zaključio je Zakarić.

Fudbaleri Partizana u sredu će ugostiti ekipu Rada. Reč je o odloženoj utakmici 5. kola Super lige. Nakon okršaja sa "Građevinarima" crno-beli će imati tri dana da se pripreme za duel sa Crvenom zvezdom koji je zakazan za 23. septembar i biće odigran u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 16.09.2018
20:14

Bato, ovi tvoji komentari vec postaju degutantni, pa tebi je svaki protivnik svjetska klasa, istina je da je Partizan trebao od Proletera izgubiti pet nula, ali onda se postavlja pitanje sta radis ti u Partizanu, koji su tvoji motivi, ja tu ne vidim razliku u odnosu na Djukica, ako nisi imao nikog boljag nisi trebao dovoditi ni onog Scekica...

avatar
Стевица
Sunday, 16.09.2018
15:18

Богами, Пролетер изненађује игром у својој дебитантској сезони.