Crno-beli rešili pitanje levog beka!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.05.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neočekivani obrt u klubu iz Humske kada je pozicija levog beka u pitanju. Crno-beli spremaju ponudu kako bi realizovali transfer.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trojicu levih bekova imao je Miroslav Đukić na raspolaganju tokom prolećnog dela sezone, ali se ne može reći da su Nemanja G. Miletić, Nemanja Antonov i Slobodan Urošević ostavili dobar utisak.

Na mahove su sva trojica izgledali jako dobro na terenu tako da je bilo očekivano da sportski sektor revidira situaciju i donese odluku o tome ko će igrati kraj leve aut linije u sledećoj sezoni.

Kako trenutno stoje stvari, a to potvrđuje i pisanje "Sportskog Žurnala", Partizan će tokom leta pokušati da proda Nemanju G. Miletića i realizuje transfer igrača koji je projektovan za poziciju kraj leve aut linije.

Najveće iznenađenje u čitavoj priči predstavlja podatak da crno-beli neće tražiti levog beka u zemlji ili inostranstvu, već će igrač koji se trenutno nalazi na pozajmici biti meta.

Nemanja Antonov (23) odigrao je tek 13 mečeva za Partizan u sezoni na izmaku ali je dobrim partijama u samom finišu prvenstva izgleda ubedio čelnike Partizana da zaslužuje da ostane u Humskoj i nakon isteka jednogodišnje pozajmice.

Član zlatne generacije "Orlića" ugovorom je vezan za švajcarski Grashopers i to do leta 2019. godine, tako da bi Partizan morao da ide na otkup ugovora jer je malo verovatno da će suprotna strana pristati na još jednu pozajmicu.

Partizan će tako pokušati da ovog leta otkupi ugovore Saše Zdjelara (Olimpijakos), Danila Pantića (Čelsi) i Nemanje Antonova (Grashopers) čime bi bilo rešeno dosta toga po pitanju igračkog kadra za narednu sezonu.

Slobodan Urošević bi kao neko ko je tek pet meseci u klubu u narednoj sezoni nastavio da se dokazuje i da predstavlja alternativu za Nemanju Antonova na levom beku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš1976
Monday, 21.05.2018
10:43

Cele godine gledam ona dva nesrećnika kako se smenjuju a Antonov je klasa za obojicu..Nego,ovo mi liči da će sve ostati isto,mislim na Đukića..Inače,dovođenje pojačanja bez novog trenera je suludo..Tako da..Ugasili smo ga ponovo..

avatar
Saša Ilić
Monday, 21.05.2018
10:18

Antonov rupa u odbrani, Zdjelar izvikan igrač nema ga nigde na sredini.Jedino za Pantića vredi dati i milion.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 21.05.2018
09:59

e ovo je sjajna vest...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
09:31

Stojkovic- Gajic, Markovic, Rajkovic, Antonov- Zdjelar, ?- Tosic, Pantic, Ivanovic- ?. Navijam da Perudja udje u elitni rang da Palermo ne bi:-) Naravno, moze i Bari:-) Pretpostavljam da bi Boban onda bio mnogo dostupniji i da ne bi ostao u sadasnjem klubu.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 21.05.2018
19:40

Uuu da, legao bi nam Boban... Ali navijam jos da Suma ostane, jer mislim da moze mnogo vise i mnogo bolje nego ovo sto je pruzio ove sezone... Zimus se pričalo da bi mogli da vratimo Jojica, a sad posto je Keln ispao, to bi postala verovatna opcija, taman s njim popuniti onaj ? pored Zdjelara... A od napadača samo da ne vraćamo Škuntelara, mislim da ima mnogo boljih opcija, voleo bih kada bi mogli da vratimo Saponjica, mislim da bi eksplodirao... Neci Tomicu ističe ugovor ove sezone, pa ako ode Tošić, on bi bio dobra zamena,

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
20:00

Nemam ni ja nista protiv Suminog ostanka, ali, voleo bih da vidim Pantica blize golu. Nisam za Necu, njemu istice ugovor, ali stomak raste iz dana u dan:-D Sa druge strane, bolje da tu sad dodje neki desnjak- cisto malo za promenu...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
09:25