Crno-bela Skupština iza zatvorenih vrata

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.07.2018.
09:16
Izvor: Sportske.net

Danas će u SC Partizan-Teleoptik u Zemunu biti održana redovna godišnja sednica Skupštine FK Partizan, koja će pritom biti zatvorena za javnost.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Članovi Skupštine FK Partizan okupiće se u ponedeljak popodne u SC Partizan-Teleoptik u Zemunu, gde će biti održana redovno godišnje zasedanje najvišeg klupskog tela.

Biće to prva sednica Skupštine nakon promene Statuta i smanjenja broja članova ovog tela, a još jedna na kojoj novinarima neće biti dozvoljeno prisustvo.

Nije najjasnije zašto je predstavnicima medija "spuštena rampa", ali to svakako ostavlja prostora za spekulacije o tome šta će biti teme današnjeg zasedanja.

Bilo je krajem prethodne nedelje reči da će se na Skupštini razgovarati i o statusu trenera Miroslava Đukića, ali odluka o njegovom ostanku ili odlasku svakako neće biti donošena na sednici Skupštine.

Podsećamo, Skupštinu FK Partizan čini 41 član, a današnje zasedanje počinje u 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Monday, 30.07.2018
11:39

djukicu odlazi

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 30.07.2018
09:44

Samo zbog jučerašnje utakmice protiv Dinama bi trebala da bude održana skupština sa pitanjima ko je odgovoran što se Partizanu i dalje sudi kao u zatvoru, a ko za onakve i onoliki broj promašaja gotovo celog tima. Uprava na čelu sa Vučelićem bi morala da bude smenjena jer nisu sposobni da se (iz)bore protiv krađa u srpskom fudbalu, nisu sposobni da se izbore za regularno suđenje barem svom klubu. S druge strane da li je trener koji trenira te igrače odgovoran za promašaje zicera u nizu, da li je to sportski direktor zajedno sa trenerom ukoliko su doveli slabije igrače, a imali budžet za bolje ili generalni direktor čiji marketing nije u stanju da nađe jače sponzore za bolje igrače čak ni kada ekipa dogura do 1/16 finala LE i osvaja duple krune ili je pak UO kriv jer ih ne menja, a oni loše rade svoje posao. Međutim s obzirom na stanje u srpskom društvu i ko je sve u toj skupštini očekuje se protokolarna skupština koja ništa neće promeniti puna fraza koje ništa neće značiti jer to odgovara ovom društvu i ovakvom stanju u državi.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Monday, 30.07.2018
16:31

zato sto ste dali gol iz ofsajda?

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Friday, 03.08.2018
12:35

Gol iz ofsajda

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 03.08.2018
10:44

Nismo mi zvezdica da nam priznaju golove iz ofsajda. Nauči pravila pa mi se tada javi.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 30.07.2018
09:24

Nego, kako nam je mali lalat, je l' se oporavio? :-D

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 30.07.2018
09:22

Kojem crnom odlasku...