Crne prognoze, Docića čeka baš duga pauza!

Autor: Ivan Cvetković
subota 12.09.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net, novosti

Sezona praktično završena za 27-godišnjeg vezistu...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Odmah nakon starta Sekua Sanoga nad Markom Docićem bilo je jasno da će kapitena Čukaričkog čekati duga pauza.

Vezista će morati na pauzu od najmanje devet meseci, prenose Večernje novosti prve prognoze iz izvora bliskih igraču.

Docić je pokidao prednje ukrštene ligamente što je jedna od najtežih povreda u fudbalu, a 27-godišnji fudbaler će zbog toga propustiti praktično celu novu sezonu.

Sanogo je za ovaj start dobio samo žuti karton, sudija Lazar Lukić nije preinačio svoju odluku i nakon što je video o kakvoj se povredi radi, na šta sudije imaju prava.

Tim povodom se oglasio i Partizan koji je, pored želja za brz oporavak Dociću, imao šta da kaže i o sudijskom kriterijumu na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
enky
Saturday, 12.09.2020
15:30

Da u savezu ima onih koji gledaju samo sportski aspekt i igrač koji mu je polomio nogu treba da pauzira koliko i Docić kojem želim što brži oporavak.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 12.09.2020
13:57

Pauza posle povrede ligamenata je od 4-6 meseci za profesionalne fudbalere, jer odmah posle operacije krece oporavak i vezbe snage i jacanje ligamenata. Ne znam zasto uporno sve spinujete, strasne stvari...

avatar
Nebojsa Sin
Saturday, 12.09.2020
11:55

Kako li je Drinčić , dal on prežive Sumin start?

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.09.2020
09:45

Nije Docić pokidao prednje ukrštene ligamente, nego mu ih pokidao igrač zvezde Sanogo koji za onakav brutalan start đonom svom silinom u koleno na stajnu nogu je dobio samo žuti karton! Hoće li sada Milan Karadžić predsednik Sudijske komisije i član komisije za VAR i rođak generalnog direktora zvezde Zvezdana Terzića da kazni Lazara Lukića kuma Nikole Nikodijevića političara i navijača zvezde koji je pokušao da izabere predsednika Partizanu? Hoće li sada Poledica predsednik FIFPro za zaštitu igrača tražiti da Disciplinska komisija kazni Sanogoa za ugrožavanje karijere Dociću ili će opravdavati i dalje odluke zvezdinih navijača prerušenih u sudije? Hoće li Disciplinska komisija ispraviti odluku kuma Lazara Lukića i kazniti Sanogoa sa 4+ utakmice zabrane igranja? Hoće li se javiti potpredsednik FSS i član IO da nam objasni kako je kad je on bio predsednik Partizana bilo 5 puta gore i time opravdava ovo što zvezda radi? Hoće li se javiti Slaviša Kokeza da nam objasni kako Partizan uništava srpski fudbal? Hoće li se javiti Ćirko, Kralj, hoće li preostali klubovi podržati ovo? Da li neko veruje da bilo ko u ovakvih uslovima koje je zvezda napravila u SL može da bude ispred nje na tabeli?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.09.2020
09:24

1-35, ko razume shvatice.