Crne prognoze bivšeg predsednika Partizana, biće opet ''minus 30''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.07.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

U jeku velikog nezadovoljstva navijača Partizana na početku nove sezone, priliku da se oglasi iskoristio je i bivši predsednik kluba Dragan Đurić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poznato je odranije da je on veliki proitivnik aktuelnog rukovodstva Partizana, a njegove kritike na njihov račun postale su još žešće posle neubedljivog starta crno-belih u novoj sezoni.

Posle minimalne pobede nad litvanskim Trakaijem (1:0) u četvrtak, u utakmici na kojoj je veliki deo prisutnih navijača skandirao protiv trenera Đukića i uprave kluba, Dragan Đurić se oglasio u izjavi za ''Kurir''.

Tom prilikom on je naglasio da je veoma razočaran onim što je video i tužan što Partizan kako kaže, ima ''prosečne igrače''.

''Oni u moje vreme ne bi bili u prvih 20'', smatra Đurić.

Odgovornost za to vidi u upravi kluba.

''Čini mi se da su od mog odlaska prodali minimum 100 igrača, od toga 18 reprezentativaca, što je previše, a nisu doveli adekvatne zamene'', uverava Đurić.

Kao još jedan drastičan primer stanja u kom se Partizan nalazi, Đurić navodi i to što kapiten Saša Ilić u 41. godini mora da ''vadi kestenje iz vatre'' na terenu. S tim u vezi prokomentarisao je i rad trenera Miroslava Đukića.

''To govori kako se radi u klubu. Đukić se nije snašao, nemam ništa lično protiv Đuke, očigledno ne zna da radi u ovakvim uslovima, i sve su to razlozi krize u kojoj se trenutno nalazi Partizan'', objašnjava Đurić.

Ni tu se nije zaustavio, pa je kao zaključak izneo i jednu mračnu prognozu za ekipu iz Humske.

''Ako nastavimo ovako, Zvezda će nam opet bežati 30 bodova, što je žalosno i tužno. Voleo bih da grešim i da nisam u pravu, ali definitivno Partizan ne ide u dobrom pravcu'', zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Monday, 30.07.2018
07:48

djukicu odlazi

avatar
ercov
Sunday, 29.07.2018
16:48

Nisam nikada bio priklonjen Djurinom nacinu rukovodjenja kluba ali ovaj covek kakav takav je osvojio toliko sa Partizanom sto ovi danasnji nebi mogli osvojiti pa da ostanu u klubu jos sledecih trideset godina. Ja sam veliki postovalac Nenada Bjekovica jos od vremena kada je igrao u cuvenom tandemu sa Mocom Vukoticem pa kad se preselio na klupu kao trener i kada je postao sportski direktor. On je prvi covek po kome su izgradjeni temelji novog i modernog Partizana i na kome su Curkovic i Zecevic stvarali imena i stvorili licne milionske profite da bi mu na kraju onako mucki zabili noz u ledja podrzavajuci Vucelica kao svog coveka. Nena je najveci partizanovac koji se ikada pojavio u klubu a to bi nove generacije trebale i tekako da znaju i jos vise da postuju.

avatar
djordja
Sunday, 29.07.2018
15:44

Za minus sa Đukom je upravu, al on je prodo igraca za 150 miliona...i ostavi dug od 20

avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 29.07.2018
14:55

Ko je preveo to sto je on rekao? Hahaha

avatar
Poznavalac
Sunday, 29.07.2018
12:15

u pravu je,mislio sam nekada da necemo imati losijeg predsednika i upravu od one djurine ali on je astronaut za ove sadasnje..losiji i bedniji partizan ne pamtim,dolaskom ove uprave krenula je i zvezdina dominacija..ne valjaju vam istinski i pravi partizanovci,bolji su vam vucelic,vuletic,vazura,iliev od bjekovica,varge,zvonka zivkovica,petrica,save??epa ovo su rezultati toga..

avatar
brekbaCh1
Sunday, 29.07.2018
11:56

Vala u pravu je Djura.

avatar
Srpska dijaspora
Sunday, 29.07.2018
11:54

Samo ti im ne možeš ništa reći!

avatar
Anthony
Sunday, 29.07.2018
12:38

Ne razumem...Svako rukovodstvo je lose, ali sa njim smo igrali LS, pravljeni su dobri transferi itd. Jedina mana mu je svadja i rastanak sa Stanojevicem

avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 29.07.2018
23:19

Jedina mana Hahaha

avatar
Cika Boris Fr
Sunday, 29.07.2018
17:41

Ne lupetaj gluposti, prvo pogledaj trofeje koje je Partizan osvoio za vreme Djurine vodjenje Partizan, pa se tek onda oglasavaj.