Čović poželeo da ''oseti čari'' severne tribine, ali...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.04.2015.
15:46
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Posle svega što se juče dešavalo u 148. večitom derbiju, jedna od situacija koja je izazvala veliki broj različitih komentara, jeste i pojavljivanje Nebojše Čovića usred sukoba Zvezdinih navijača i policije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Naravno, prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom je pokušao da, koliko je to bilo u njegovoj moći, spreči eskalaciju nereda, ali posle svega je veliko pitanje koliko je ta njegova misija bila uspešna.

Naravno, odmah posle utakmice mnogi su počeli da postavljaju pitanja otkud Nebojša Čović na Zvezdinom severu, a ne u loži našeg najvećeg stadiona.

Dan posle, on je u izjavi ''Tanjugu'' dao odgovor na to pitanje, smatrajući da severna tribina ne bi trebalo da za Zvezdine funkcionere bude ''zabranjena zona'', pa ne vidi razloga ni za neku veliku famu oko njegovog prisustva na Severu.

Verovatno ponesen nedavnim uspehom Zvezdinih košarkaša u duelima sa Partizanom, Čović se nadao da će i na ''Rajku Mitiću'' prisustvovati slavljeničkoj atmosferi crveno-belih, ali umesto toga, desili su se neredi.

''Derbi sam imao prilike da pratim iz lože, ali nikada sa severa, pa sam poželo da osetim tu čar i doživim tu energiju'', otkrio je Čović u izjavi ''Tanjugu''.

On je tom prilikom naglasio i da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da smiri situaciju, ali i podseća da je sve počelo kada su navijači Partizana izazvali incident na istočnoj tribini. Po njegovom mišljenju, to je isprovociralo i Zvezdine pristalice, pa je došlo do svega onoga što smo mogli da vidimo u subotu uveče na ''Rajku Mitiću''.

Ipak, Čović priznaje da nema dovoljno informacija da su ekscesi od strane navijača Partizana unapred smišljeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ivalex
Sunday, 26.04.2015
19:08

Mali covek zeli preko crte !!

avatar
St. Čengi
Monday, 27.04.2015
15:42

Mnogo puta je taj bio preko crte i samo on zna kako opstaje! Znamo i mi ali.......

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 26.04.2015
17:58

Pa jesi li osetio cari :)

avatar
Marco Popovich
Sunday, 26.04.2015
16:41

Napisao bih nesto lepo o njemu al sve mi vec nekoliko puta brisali komentar vezano za njega i njegovog kluba.

avatar
Realan 1
Sunday, 26.04.2015
16:17