Čovek koji je šokirao Humsku poručuje iz Albanije: ''Partizanovci će navijati za Tiranu''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.08.2020.
16:59
Izvor: Sportske.net

Onaj zvuk kada lopta pogađa prečku i završava u mreži posle njegovog šuta i dalje važi za jedan od najbolnijih trenutaka u Partizanovoj bogatoj istoriji.

screenshot: youtube
screenshot: youtube

Povezane vesti

Pogađate, u pitanju je Sokolj Kušta, zahvaljujući čijem golu u Humskoj Fljamurtari je eliminisao Partizan 1987. godine iz Kupa UEFA.

Prvi meč je Fljamurtari na svom terenu dobio sa 2:0, u revanšu je Partizan vodio sa 2:0 golovima Stevanovića i Vokrija, stvorio još nekoliko odličnih prilika koje nije iskoristio, pa je Kušta u 82. minutu postigao gol koji je Fljamurtari odveo u drugo kolo.

Novi duel srpskog i albanskog predstavnika na evropskoj sceni gledaćemo u utorak, kada će se sastati Tirana i Crvena zvezda u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Kušta je za albansku ''Panoramu'' dao svoj komentar odnosa snaga dve ekipe, uz neizbežno podsećanje na 30. septembar 1987. i stadion u Humskoj.

''Tirana je solidna ekipa i vidi se ruka trenera Egba. Potpuno zasluženo su slavili protiv Dinama. O Crvenoj zvezdi danas ne možemo da pričamo poredeći je sa onim što je nekada bilo. Zato Tirana ima odličnu priliku za plasman u treće kolo kvalifikacija. Igraće na svom terenu i to je za njih zlatna prilika'', konstatovao je Kušta i potom progovorio o rivalitetu između Partizana i Crvene zvezde, bar kako on to vidi.

''Gledajte, ta dva tima su rivali oduvek i tako će uvek i biti. Bilo je toliko mržnje prema Partizanu kad je igrao sa Fljamurtarijem i obrnuto - navijači Partizana će se radovati ako se Tirana kvalifikuje'', zaključio je Kušta, koji je danas u upravi Fljamurtarija kao predstavnik gradskih vlasti i pokušava da da svoj doprinos povratku ovog kluba u najviši rang takmičenja u Albaniji, pošto je Fljamurtari ispao ovog leta u drugu ligu, ali i radi na pripremi dokumentacije za eventualnu privatizaciju kluba.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Saturday, 22.08.2020
21:58

Na zalost bice i onih koji ce navijati za Tiranu. Isto tako, verovatno bi bilo i da je obrnuto. Tuzni smo mi Srbi. Posle se cudimo sto nas niko ne voli,, a sami sebe mrzimo.

avatar
nemam pojma
Saturday, 22.08.2020
19:21

Ja se potpuno slažem sa piscem Koprivicom. Mrzim ih iz dna duše, ne podnosim! Radujem se svakog porazu, posebno onim protiv PSG i sličnih, gde su primali po pola tuceta golova, nemoćni da izađu iz svog šesnaesterca. Nerviralo me što su se zaustavljali u dugom poluvremenu, mesto da im daju po tuce golova.

avatar
Nebojsa Sin
Saturday, 22.08.2020
18:42

Budalastina. Grobari sigurno nece navijati za albance makar i protiv zvezde. To je manir delija, da bodre hrvate protiv partizana.

avatar
babaroga
Saturday, 22.08.2020
22:35

Glupost. Vi ste vaši, sve jedni je za koga se navija.

avatar
NajveciZvezdasIkad
Saturday, 22.08.2020
18:17

Partizanovci iz Humske da navijaju za Tiranu ??!! ,,,,, Ma taman posla....... Ma to je nemoguće.

avatar
Kori Volden
Saturday, 22.08.2020
18:01

To je normalno, svako navija za svoje.

avatar
Petar Petar
Saturday, 22.08.2020
18:00

Sve i da navijamo ne razumem kako ce to imati ikakav uticaj na ishod utakmice? Meni su te stvari glupost, kao navijace neko za mene zato sto mrzi ovog drugog. Realno, ja Zvezdi nista dobro ne zelim nikad, ali da cu se nesto pokidati oko Tirane i necu. Jedino sto cu reci da ce mi biti drago ako prdje Tirana i generalno svako ko igra protiv Zvezde. Ja imam jedan tim koji volim, jedan koji ne podnosim i ostali su mi bukvalno svi isti odakle god da dolaze - znaci nebitni.

avatar
MixEr
Saturday, 22.08.2020
18:35

Mene na primer apsolutno ne interesuje Partizan. Ja navijam za Zvezdu i nju pratim a ostali me klubovi ne interesuju preterano. Naravno kad naši klubovi igraju u Evropi uvek mi je draže da naš klub prođe ali me neće ni pogoditi ako ne prođe...Na žalost ima dosta Zvezdaša koji razmišljaju kao i ti. Sa druge strane se nadam da ima i neki Partizanovac koji razmišlja kao i ja

avatar
nexi partizan
Saturday, 22.08.2020
17:41

Greška, neće navijati za Tiranu, nego za Zvezdu, bar ću ja za Zvezdu, neću sigurno za ove... Da ne kažem, neće mi biti objavljeno.

avatar
Gvozdeni97
Saturday, 22.08.2020
17:14

Bas smo cudan narod.. Zelimo silno to 15. Mesto, cak i znamo da bez uspeha ostalih ekipa iz nase lige ne mozemo to da postignemo, ali ipak navijamo da nase rivalske ekipe ispadnu( czv - par).. Pa kako mislite da postignemo to, ako mi navijamo za RFS, a vi za Tiranu? Umesto da se navija za nase, za uspeh Srpskog fudbala, ono se navija za nase neprijatelje..

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 22.08.2020
19:00

Koji ce nam djavo 15.mesto?
Da imam jedne sezone 5 ekipe u evropi i posle toga da se vratimo na staro?

avatar
Gvozdeni97
Tuesday, 25.08.2020
17:49

Ako dobro odigraju, mozda ga i zadrze, ako useru tu priliku, onda nam ne treba ni 3 ekipe, neka igraju samo dve, jer samo dve i donose neke poene, ostali nista.