Copy Spartaks, paste Suduva - Zvezda krenula kao prošle sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.07.2019.
21:51
Izvor: Sportske.net

Bez golova u prvom zvaničnom meču Crvene zvezde ove sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bez pobednika u Marijampolu u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Suduva je uspela da zaustavi sve napade Crvene zvezde pa se završilo rezultatom 0:0. Podseća na utakmicu Crvene zvezde u Rigi prošle sezone kada je počelo utakmicom sa Spartaksom u gostima gde je takođe bilo 0:0.

Izgledalo je kao da će Crvena zvezda napuniti mrežu domaćina. Gosti su počeli veoma ofanzivno, došli do tri prilike, ali Ivanić, Ben i Boaći nisu u prvih deset minuta uspeli da savladaju golmana Karduma iz gotovo identičnih pozicija.

Marko Marin je bio taj koji je pravio velike probleme Suduvi, ali nije imao nikog raspoloženog za napad u redovima Crvene zvezde, pa je mreža litvanskog tima ostala netaknuta.

Domaći su pretili uglavnom preko desne strane, ali ni oni nisu uspevali da ugroze Borjana iako je bilo situacija gde su mogli dobro da zaprete.

U samom finišu prvog poluvremena El Fardu Ben je pokušao da ugrozi domaćina šutem sa 25 metara od gola, opalio je po zemlji i nije mnogo falilo da Zvezda povede.

Ipak, moralo je mnogo bolje, a kako je meč odmicao u drugom poluvremenu tako su fudbaleri Vladana Milojevića igrali slabije, posebno u odbrani. Imao je Ben veliku šansu koju nije iskoristio kada je ponovo izašao ispred golmana, da bi potom Suduva krenula ozbiljno napred.

Litvanci su imali dve šanse da povedu, a bolju je propustio Kerla koji je sačekao centaršut u petercu, šutirao po zemlji, ali bez uspeha, lopta je otišla pored gola.

Milojević je pokušavao izmenama, Kanjas je ušao u igru, baš kao i Pavkov, ali nije vredelo, put do gola Suduve je bio prilično težak. Desila se i jedna šansa za Rodića nakon kornera, ali je levi bek aktuelnog šampiona Srbije poslao loptu preko gola.

Mirko Ivanić je mogao da donese Zvezdi prednost nakon akcije po levoj strani, lopta je došla do njega, ali je nekadašnji fudbaler Vojvodine i BATE Borisova bio neodlučan i nije zatresao mrežu domaćina.

Crvena zvezda nije mogla da stigne do gola domaćina do kraja, uočljivi su problemi u ekipi Vladana Milojevića za koje se nadamo da će biti sanirani do sledeće utakmice.

Suduva: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Matulevičius (od 58' Golubickas), Čađenović, Verbickas - Topčagić, Tadić (od 46' Gotal).

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić - Jovičić (od 69' Kanjas), Jovančić, Ben (od 85' Vukanović), Marin, Ivanić - Boaći (od 71' Pavkov).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 10.07.2019
09:38

Ovo je bilo mucno gledati.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 10.07.2019
09:01

Nije losa igra, ali neodlucno u napadu. Prilicno lako smo stizali do prilika, kontrolisali igru, ali Boaci van forme, neodlucni Ivanic i totalno dekoncentrisani Ben u gol-sansama su nas kostali rutinske pobjede.

avatar
Goran V
Wednesday, 10.07.2019
08:30

Igra i nije bila tako loša s obzirom da je to bila prva takmičarska utakmica. Ne mogu da se otmem utisku da igramo previše sporo i da nas muči stara boljka, teško postižemo golove.
Vidim da Miloje insistira da svaki napad počne od zadnje linije pa tako i kad uzmemo loptu na sredini, ona se vraća u nazad da bi to sve krenulo iz početka.

avatar
Stevan Sremac
Wednesday, 10.07.2019
06:11

Ukoliko bivsi prosecni fudbaleri Vojvodine Treba da nose igru Zvezde u ligi sampiona , onda cao.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 09.07.2019
23:53

Kada se igralo protiv PSZ-a, Napolija...stalno se pisalo koliko su ovi timovi skuplji te da nije sramota izgubiti od njih e zasto se ne napise koliko je Crvena skuplja od Suduve i da li je normalno da se protiv ovakvih odigra samo 0:0

avatar
deki trbic
Tuesday, 09.07.2019
22:31

Ovo je za bilo koji nas klub sramota, rezultat katastrofa

avatar
ZubA
Tuesday, 09.07.2019
22:11

Gobelja na klupu obavezno, ali obavezno. Boaci zali Boze sta se sa njim desava nit trci nit daje neke lopte valjane bar. Ovo bunarenje na Pavkova postaje vec provaljena fora. Nadam se da ce Tomane da ozivi taj napad. Ivanic los jako veceras isto. Kontre su nam jako spore zivce mi pokidase on trckaranjem napred. Jedina kontra da kazes ona kad je Ivanic izasao ispred njih 6-7 sam. Ebisilio decko zasluzuje sansu sigruno, pa on izdominira tih 15-20 min sto igra da se ne lazemo. A da nam trebaju brza krila trebaju. Jirka je trebao da ostane bas zbog toga, a i Simic je zbog te brzine trebao da udje. Falile su te brze kontre mnogo.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 09.07.2019
22:10

Sem Marina svi ostali smesni. Ivanic i Jovancic ne mogu tacan pas da podele, Rodic i Boaci kao da nisu igrali. Kanjas 0. Jovicic standardno borben ali zato Milunovic ...

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 09.07.2019
22:04

Ovo vec ne razumem, ovi nasi jedva stoje na noge, pa zamalo autogol, nema snage ni lopta pristojno da se udara, Boze pomozi, branimo se kao da igramo protiv Liverpula, ili Napolija, ili PSG, Milojevicu prvi put imam primedbu na tvoj rad, znacu brale ako nema srece nema rezultat, e pa sram te bilo, majstore, ne znam sta si radio u pripremama, ali, ovaj tim ti je jaci dva puta od onog proslogodisnjeg , ali mnogo lose izgledamo, daj Boze da gresim, ali mi sa ovakvom kondicijom, igrom, neuigranosti, nemamo sta da trazimo protiv Helsinkija, znaci posle veceras, molim Boga da ikako mozemo do Lige uefa, jer ne verujem da moze el magico da promeni nesto za jednu nedelju, a sad ce jos vise da me nervira nekom izjavom tipa teske noge , ovo ono, Miloje, pa da li postoji tim u nekoj ligi gde ces ti igrati napadacki AMAN, I ne samo to, jos ovako defanzivno, napravili nam pra sansi, mi smo se spasili bukvalno, bolje sanse su imali, bolje su igrali i svezije izgledaju. Nemam vise sta da dodam, ova tekma mi pokvari raspolozenje za celu sezonu, nije meni zbog rezultat, ali nesto debelo ne valja, Ben, Boaci, Ivanic, totalno nezainteresovani, i idisponirani, tu nesto ne stima, niko zadovoljan svi u nekom svom svetu, ovo debelo ne valja, nema te borbenosti, tog zara, ako mi iko fali iz tima od prosle godine to je Degenek i Krsticic i niko drugi, ni stojke, ni savic, nijedan,

avatar
Tuesday, 09.07.2019
21:59

Ovo je katastrofa. Da je bila neka bola ekipa primili bi barem dva komada. U odbrani duva promaja. Tako smo loše krenuli i prošle godine pa ipak znamo šta se dogodilo. Videćemo kako će to dalje ići. No ako ovako nastave da igraju, treće kolo je plafon.

avatar
Nenad Nikolic_fb
Tuesday, 09.07.2019
21:56

Uzasno sporo , dosadno ...ovo je bilo bas mucno gledati

avatar
Z
Tuesday, 09.07.2019
21:56

U neku ruku ocekivano...bledo ali tek se krece...sve ok.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 09.07.2019
21:56

zvezda nikome ne može da da gol dok joj sudije ne pomognu. zvezda 180 min bez pomoći sudija-180 min bez gola. Isto i prošle sezone dok nisu dali gol iz ofsajda protiv Spartaksa nisu uopšte mogli da ga daju.