"Čistka" u Bačkoj Palanci

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Zahvalnica polovini igračkog kadra posle ispadanja iz Super lige.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Nakon dve sezone provedene u najjačem rangu takmičenja OFK Bačka se vraća u Prvu ligu Srbije.

Klub sa stadiona "Slavko Maletin Vava" zauzeo je poslednje mesto u Super ligi ove sezone zbog čega će naredne ponovo igrati u drugom rangu takmičenja.

Sportski sektor sastao se jutro nakon ispadanja iz Super lige i sezonu ocenio kao neuspešnu, a tim povodom je donesena i prva radikalna mera.

Odlukom sportskog sektora OFK Bačka se zahvalila na saradnji svim fudbalerima kojima su ugovori istekli na kraju sezone, dok je sa nekima dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Na spisku igrača koji napuštaju OFK Bačku nalaze se: Bojan Zogović, Miroslav Bjeloš, Darko Gojković, Nemanja Ilić, Dragan Žarković, Nebojša Gavrić, Luka Mićić, Milan Makarić, Dušan Kuveljić, Miloš Gordić, Vojislav Balabanović, Nikola Žakula, Srđan Grabež i Nikola Đurić.

Klub napušta 14 fudbalera, što će reći polovina igračkog kadra iz minule sezone!

Među pobrojanim igračima ima više njih koji su tokom čitave sezone bili standardni prvotimci, pa tako ostaje da se vidi sa kakvim igračkim kadrom će OFK Bačka dočekati novu sezonu.

Najvažnija pitanja vezana za dalje funkcionisanje kluba biće razmatrana na sastanku Upravnog odbora koji je zakazan za 24. maj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke