Ćirić: "Lazović ostaje, na Pantića više ne računamo"

Autor: Beta Beta
sreda 04.02.2015.
16:08
Izvor: Beta

Sportski direktor FK Partizan Dragan Ćirić kazao je da klub ne računa na Danila Pantića i Branka Pauljevića a poručio je da će crno-beli učiniti sve da Danko Lazović ostane u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Danilo Pantić napustiće Partizan na kraju tekuće sezone a klub će njegovu odluku da odbije novi ugovor sankcionisati udaljavanjem iz takmičarskog pogona.

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić rekao je danas da će fudbaler Danilo Pantić ostati u klubu do isteka ugovora na leto, ali da neće biti sa ekipom.

"Taj problem je nasleđen. Uradili smo sve što smo mogli, ali nismo uspeli da to završimo onako kako bi trebalo da bude", rekao je Ćirić.

Partizan je odbio ponudu Čelsija za Danila Pantića, zbog čega je ovaj 18-godišnji fudbaler odbio da potpiše novi ugovor.

"Pantić nije voljan da potpiše novi ugovor i stav kluba je da ne ide na pripreme u Belek. On će trenirati i sačekati da ugovor istekne u junu", kazao je sportski direktor Partizana.

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić prethodnih dana je govorio da menadžeri više neće voditi politiku kluba, a Ćirić je rekao da sa njima mora da se ima dobar odnos.

"Svakodnevno se susrećem s tim. Menadžeri su neophodni klubu, ali ne na ovaj način. Kako je do sada bilo, to nije normalno. Sa menadžerima moraš da imaš dobru saradnju", rekao je Ćirić.

Crno-beli su u dosadašnjem delu zimskog prelaznog roka doveli trojicu igrača: Stefana Babovića, Ivana Bandalovskog i Gregora Balažica.

"Naša ideja je da uz iskusne počnemo da dovodimo i mlađe igrače, koji će uz one iz naše škole biti budućnost kluba. Suštinki smo ostvarili planove samim tim što smo zadržali kostur tima, a doveli smo nove da pojačaju konkurenciju", rekao je Ćirić.

On je naveo da će Danko Lazović ostati u klubu i otputovati sa ekipom na drugi deo priprema u Tursku.

"Daću sve od sebe da Lazović bude zadovoljan. Isto misle i ljudi iz kluba. On nam je neophodan i svi se slažemo oko toga. Voleo bih da ostane, a ostaće valjda", kazao je Ćirić.

Sportski direktor Partizana je dodao da se ne računa na Branka Pauljevića, za koga postoji "par ponuda" i da je za njega najbolje da ode negde gde će igrati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke