Ćirić: "Dobru atmosferu ne može ništa da nam poremeti!"

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
13:26
Izvor: Beta

Predstavili su crno-beli novog sportskog direktora, koji se osvrnuo i na poslednja dešavanja, spekulacije i nagađanja u vezi sa Partizanom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić rekao je danas da mu je cilj da ekipa igra dopadljiv fudbal i da iz takve igre proistekne i dobar rezultat.

"Cilj je da pokušamo da Parizan igra dopadljivo, da što više ljudi dođe da gleda utakmicu, da igra lep fudbal i pre svega da imamo dobar rezultat. Na dobrom smo putu, ekipa je odlična i uz neke male promene može da igra fantastično", rekao je Ćirić na konferenčiji za novinare na stadionu Partizana.

Ćirić je pre Nove godine imenovan za sportskog direktora a danas je zvanično predstavljen i kako je rekao, nije mu bilo nimalo lako da prihvati tu funkciju.

"Nije mi bilo lako da se odlučim na ovakav potez znajući kolika je to odgovornost i koliko je ovo veliki klub. Znam da je klub u teškoj situaciji, ali sam zaključio da mogu da pokušam da promenim nešto. Imam i energiju i ideju kako bi to trebalo da izgleda"
, rekao je on.

Kada je reč o prelaznom roku, Ćirić je rekao da klub ima ideju kako bi tim trebalo da izgleda - kombinacija mladih i iskusnih igrača.

"Finansijska situacija je teška i biće teško ostvariti sve želje. Pokušaćemo da dovedemo više mladih igrača koji će biti budućnost kluba, ali i iskusne koji će dati stabilnost. Imamo kostur ekipe, stvara se pozitivna atmosfera, ali to je preduslov za dobar rezultat", rekao je on.

Bivši fudbaler Partizana rekao je da je njegov stav, uprave i trenera, da svi igrači koji su izneli jesenji deo prvenstva ostanu u klubu i "da će tako biti".

Na pitanje da li je poljuljana armosfera u timu zbog priča o smeni trenera Marka Nikolića, on je rekao da "dobru atmosferu u timu ništa ne može da poremeti".

"Bio sam u kontaktu sa igračima i trenerom, ta pozitivna atmosfera se stvara i ništa ne može da je poremeti",
dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke