Četvrt veka se čekalo... Zvezdo, vreme je! (21.05)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.12.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras igra možad i najvažniju utakmicu ove sezone, protiv ekipe Kelna iz Nemačke.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Poslednjeplasirana ekipa nemačke Bundeslige večeras od 21.05 izlazi na teren krcatog stadiona "Rajko Mitić" na megdan Crvenoj zvezdi, ekipi koja čeka čitavih 25 godina na plasman u drugu fazu nekog evropskog takmičenja, ekipi koja 25 godina nije dočekala evropsko proleće.

To je tema svih onih koji će večeras put stadiona u Ljutice Bogdana, Crvena zvezda ima priliku koja se ne propušta tako lako.

Crveno-beli su igrali sjajno ove sezone u Ligi Evrope protiv protivnika koji su renomirani, osvojeno je do sada 6 bodova, a verujemo i da će 7 biti dovoljno da se obezbedi prolaz u narednu fazu, jer ne očekujemo veliko iznenađenje na "Emiratima".

Keln je u velikim problemima, došlo je do promene trenera, sastav im je okrnjen, ali daleko od toga da su bezopasni, ne zaboravite da se radi o nemačkoj ekipi koje znaju da budu najjače kada to najmanje očekujete od njih, kao i o ekipi koja traži nadu za spas sezone upravo u Ligi Evrope.

Karata za ovu utakmicu odavno već nema, očekujemo i oko 4-5 hiljada navijača Kelna, ali ne verujemo da ćemo ih čuti večeras imajući u vidu ko stoji naspram njih.

Još uvek nije poznato za koji će se sastav odlučiti Milojević, recimo da je jedina dilema koju on ima vezana za ofanzivni deo, verujemo da razmišlja između Pešića i Milića.

Borjan,
Stojković, Savić, Le Talek, Rodić,
Donald, Krstičić,
Srnić, Kanga, Milić (Pešić),
Boaći.

Ukoliko Crvena zvezda prođe večeras u narednu fazu, očekuju je veoma jaki protivnici u 1/16 finala o čemu smo pisali sinoć, ali ćemo tome posvetiti daleko više pažnje nakon večerašnjeg duela.

Počinje od 21 čas i 5 minuta, ostanite uz "Sportske" koje će i ovoga puta biti na licu mesta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran_Ilic
Thursday, 07.12.2017
18:11

Ako veceras odigramo kao sto znamo,proci cemo dalje,ali ima u tom prolazu nesto jos bitnije,to znaci da se Fenix podize iz pepela i ako rukovodstvo nase Zvezde prepozna momenat u godinama koje slede bicemo tamo gde prirodno pripadamo.NAPREEED ZVEZDAAAA!Pozdrav svim fanovima(Y).

avatar
Mario Žile Stajić
Thursday, 07.12.2017
16:55

Imamo sve u svojim rukama i nadam se da će momci na terenu uspjeti da izvojevaju pobjedu. U slučaju i da ne uspiju ne treba padati u očaj. Do skora nas nije bilo ni na mapi što se tiče Evrope. Veliki iskorak napred je učinjen, malo ko je ovo očekivao. Samo hrabro, pametno, svi u napad pa da se radujemo večeras!!!

avatar
Korner Pixi G00000L
Thursday, 07.12.2017
13:22

Doslo vreme da se srpski velikan vrati tamo gde mu je mesto i da sa evropskim pobedama Srbiju i srpsku dijasporu obraduje ceto. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 07.12.2017
12:19

Samo pobeda je sigurna, a to ne verujemo da ce biti iznenadjenja na Emiratima okacite macku o rep. Videli smo sta je Siti juce uradio

avatar
Milan Capkunovic
Thursday, 07.12.2017
11:45

Ajmo Zvezdooo, ne smes ovaj zicer da prokockas, mnogo puta smo nesrecno ispadali, sad je vreme da se sreca okrene malo na nasu stranu!!!

avatar
ddr16
Thursday, 07.12.2017
11:13

ko da ceka do 9 veceras...

avatar
Al(a)din
Thursday, 07.12.2017
11:00

Samo ovo uzbudjenje koje vlada je dovoljno i hvala Miloju sto je to delijama omogucio. Ovakvo uzbudjenje sam imao kada je 2012. Bayern igrao protiv Reala i Celsija, 2013. protiv Barse, Dortmunda i Celsija i sada ovo