Četvorostruki prvak sveta: "Samo ne Srbija..."

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.12.2018.
10:50
Izvor: Sportske.net

Mi ne bismo imali ništa protiv...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Mi nekako priželjkujemo Italijane na žrebu iz prvog šešira, možda grešimo, ali čini se da ni Manćini nije nikakva generacija, da su davno prošla vremena kada su "Azuri" ulivali strah, kao i da izostanak sa Mundijala nije slučajan.

Izuzev dvojice štopera Juventusa, gotovo da i nemaju igrače svetske klase, problem im je napad, pa svakako da su lakši rival nego neke druge velike fudbalske nacije.

Ali Italijani se iz trećeg šešira najviše plaše Srbije.

U današnjim komentatima trećeg šešira, napominje se da je Srbija najgori rival, da je u stvari u pitanju jedina reprezentacija iz trećeg šešira koja je igrala na Mundijalu, a da smo i pobednici Lige nacija, odnosno da smo već u baražu.

Italijani priželjkuju Severnu Irsku ili Slovačku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
12:11

Hahaha Ja ne verujem sta citam! Prvo, kad god smo bili sa njima u grupi, mi smo lose prolazili- nismo otisli na EP ni 2004. ni osam godina kasnije. Cak ni u staroj Jugoslaviji nam nisu bili pozeljan rival, naprotiv, samo sto dalje od nas. Drugo, ako Verati nije igrac svetske klase, ja ne znam ko je. Insinje takodje, naravno, a ima ih jos samo sto mi ova dvojica padaju na pamet prvi/prvo Ne bojim se ja za njih, oni ce uvek imati dovoljno dobre igrace da sklope makar jedanaestorku.